Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik pas gewoon weer in mijn trouwjurk!’

  Kop koffie, laptop op schoot en even wachten of er inspiratie komt om een stukje te schrijven over mijn geweldig mooie ervaring met Cambridge 500. Ik zal even vanaf het begin beginnen.

  Ik ben Catja de Rijk uit Kudelstaart, supertrotse echtgenoot van Ruud en moeder van Tom en Sander. Ik ben al jaren in de overgang en dacht altijd dat de extra kilo’s die er elk jaar bijkwamen daar de oorzaak van waren. Lijnen, dat deed ik niet echt, maar wel altijd bewust extreem vette happen vermijden. Ontbijten deed ik altijd trouw en verder gewoon eten en vooral niet te veel (oeps, fout, weet ik nu). Ook achteraf gezien weinig ­variatie; ik modderde maar wat aan. En de extra kilo’s kwamen er evengoed bij. Niet leuk!

  Ik ken Fonny al jaren en vind haar zó’n geweldige, krachtige vrouw, dat ik dacht: Fonny kan me helpen. Ondanks dat ik er een uur voor moet rijden, heb ik het er graag voor over. Met open armen werd ik ontvangen door die lieverd. Vooral het begrip van Fonny was voor mij heel belangrijk. Ik voelde mij niet meer lekker bij die bijna 10 kilo extra. De beslissing om Cambridge 500 te gaan starten was vanwege het gemak. Wat in de doos zit, mag ik hebben, met thee, koffie en water! Fonny legde duidelijk uit hoe alles in zijn werk ging. Dit is wat ik wil. De knop is om!

  Elke week ging ik naar Heerhugowaard om te wegen, en wat een geweldig resultaat! Getallen zeggen mij niet zoveel; het gaat mij erom hoe ik mij erbij voel, en dat is super! Wat mij jarenlang zelf niet gelukt is, lukt mij nu dankzij Fonny en Cambridge wel.

  Bij het uitzoeken van mijn kleding afgelopen week werd ik gewoon emotioneel en heb ik de tranen van blijdschap maar even lekker laten vloeien. Op 11 oktober zijn mijn man Ruud en ik 25 jaar getrouwd, en op het feest zal ik dan ook even mijn trouwjurk aantrekken, want die pas ik nu gewoon weer, zelfs na 25 jaar. Trots!

  Lieve Fonny, jij weet mensen te raken. Dank dat je er altijd voor mij bent met je prachtige product Cambridge 500, waar je met zoveel passie over vertelt.

  Workshop Onwards
  Balance4ever geeft de 7-wekelijkse workshop Onwards. Onwards gaat echt over jou: wie je bent, wat je gevormd heeft en hoe jij omgaat met dat wat speelt in jouw leven. Dit kan in een groep, maar ook individueel.
  We gaan aan het werk met voeding en vulling, en ik leer je wat er gebeurt in je hoofd en lichaam bij het zien van jouw ‘triggerfood’. In leuke oefeningen reik ik je diverse tools aan. Zo stap je niet meer in je valkuil.

  Je leert vervolgens de Persoonlijke Leefstijl Piramide, waarin de balans tussen ­bewegen en voeding volop aan de orde komt. Welk gezond voedingspatroon past bij jou? Wat is jouw balans in voeding en bewegen? Het is een afwisselende workshop met elke week een mooi thema. Het maakt niet uit of je veel of weinig afgevallen bent en welk dieet je gevolgd hebt. Of je nou niet lekker in je vel zit of hulp kunt gebruiken om weer je balans te vinden: je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply