Rate this post
 • Gewrichtsklachten en bio-resonantie
  Rate this post

  Pijnlijke spieren en gewrichten? Verschillende preparaten of behandelmethodes geprobeerd? Heb je al verschillende dingen geprobeerd en het is het allemaal net niet? Of je bent er allergisch voor? Of heb je het idee dat het niet zozeer vanuit de spieren / gewrichten komt, maar dat het ergens anders vandaan komt? Wist je dat dit soort klachten best veel voorkomt? Denk maar aan groeipijnen bij kinderen of stijfheid na het sporten, of de leeftijd gaat meespelen. Misschien kunnen we je dan helpen met bio-resonantie!

  Klachten aan de gewrichten, spieren en pezen kunnen diverse oorzaken hebben, en zo zijn er via bio-resonantie meerdere ­oplossingen mogelijk.
  – Misschien ben je gevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen.
  – Of moet je juist een kruidenpreparaat gebruiken en geen gewrichtenformule. Curcuma is een voorbeeld van een kruid dat ­tegenwoordig veel wordt ingezet bij ontstekingen aan de spieren gewrichten of pezen, maar bijvoorbeeld ook de darm.
  – Misschien is je lichaam verzuurd en kan het lichaam zich daardoor niet goed herstellen.
  – Je wilt meer gaan bewegen, maar omdat je steeds meer pijnklachten hebt, verlies je de moed om het weer te proberen?
  – Of, je sport juist zeer regelmatig. Maar je merkt dat je steeds tegen dezelfde blessures hebt, waar je steeds langer van moet herstellen.
  – Heb je klachten als reuma, slijtage of artrose?

  Herken je jezelf? Omdat met bio-resonantie ­gewerkt wordt op de manier die juist voor jou van toepassing is, ontstaat er een behandelplan die uniek is. Namelijk alleen voor jou! Samen kunnen we kijken wat we aan jouw situatie kunnen doen. We kijken niet alleen naar de klachten, maar ook de voeding, werksituatie en lichaamsbeweging. Op de website van Mzani lees je alle informatie over wat een behandeling inhoudt. Bij vragen, mail of bel gerust!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply