Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezellige en huiselijke kinderopvang
  Rate this post

  Zoek je een kinderdagverblijf waar jouw kind zich thuisvoelt en dolgraag naartoe gaat? Zoek niet langer!

  Onze basis is dat wij kinderen en ouders graag een ‘thuishaven’ bieden. Ouders geven voor plaatsing hun wensen en rituelen aan voor hun kind en ons team gaat hiermee aan de slag. De emotionele binding die je met elkaar krijgt binnen een gezin, wordt door onze nabootsing van de thuissituatie zo goed mogelijk geboden. Je kind herkent de rituelen van thuis en merkt dat de leidster net zo lief en zorgzaam is als de eigen ouder die even weg is. Ze geeft je een knuffel, maakt een grapje of brengt je naar bed op de tijden van thuis.
  Onze ambitie is om er elke dag weer een feestje van te maken, dus plezier met elkaar maken speelt een belangrijke rol. Elk half uur worden de kinderen geprikkeld om mee te doen aan ons programma gericht op stimulering van taal, rekenen, muziek, beweging of vrij spelen. Zo voelt je kind dat hij of zij er mag zijn bij ons en ga jij als ouder fluitend naar je werk omdat je weet dat het goed zit en je kind een fijne dag krijgt.
  ‘Home is where your heart is’ betekent dat ons hechte team bestaat uit leidsters die er op vaste dagen en tijden zijn. Onze leidsters werken met veel passie en liefde vanuit hun hart en hoofd. Iedereen kent elk kind en ouder, waardoor je gemakkelijk met elkaar praat en emoties met elkaar deelt. Emotionele veiligheid vinden we heel belangrijk. Je mag en kan jezelf zijn bij ons!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply