Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gezien en gehoord worden is óók belangrijk

  Mindfulness kan op allerlei manieren ingezet en toegepast worden in je leven. Het kan ervoor zorgen dat je leert anders om te gaan met stress of negatieve gevoelens. Maar ook op andere vlakken kun je veel baat hebben bij mindfulness, zoals bij ziekte of verlies.

  In mijn praktijk en tijdens mijn trainingen begeleid ik steeds meer mensen die een dierbare in de familie hebben die ernstig ziek is. Vaak is dat heel ongrijpbaar en verdrietig. Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze gezien en gehoord worden. Daar hoort ook een stukje persoonlijke aandacht en begeleiding bij. Juist door in te spelen op wat er bij een cliënt leeft, is er veel ruimte voor verbinding en ondersteuning. Veel mensen zijn me enorm dankbaar en voelen die enorme steun naast de tools en handvatten die ze tijdens de training krijgen. Dit is een element dat de mindfulnesstrainingen bij LEV zo uniek maakt.

  Warme groet, Angelique

  ‘Meer rust in mijn hoofd’
  Ik vond de trainingen erg fijn. Vooral de ademruimteoefeningen helpen mij goed. Het zorgt ervoor dat ik weer terugga naar dat wat belangrijkt is. Daarnaast gaf het mij veel rust. De (on)belangrijke zaken leer ik beter relativeren. Nu ik dat een beter plekje kan geven, zorgt dat voor meer rust in mijn hoofd. Ook met mijn persoonlijke verdriet weet ik veel beter om te gaan. Angelique is een liefdevol persoon die vanuit haar hart de training geeft. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf niet continu verlies in mijn verdriet of in mijn hoofd. Ik ben haar ontzettend dankbaar; heel waardevol!

  – een deelnemer

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply