Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezin centraal bij de bevalling
  Rate this post

  Bevallen in één van onze negen verlossuites en dan, samen met uw baby en partner, dag en nacht in een kraamsuite verblijven. Met alle zorg die u nodig heeft. Uw bezoektijden bepaalt u zelf. Zo bevalt u in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

  Onze geboortezorg is geheel gericht op het gezin. Op die manier creëren we een echt familiegevoel, en dat bevordert een hechte band tussen baby en ouders.

  Neonatologie
  Als uw baby extra zorg nodig heeft, verblijft uw kindje in een eenpersoonskamer op de afdeling Neonatologie. Als u dat wilt, kunt u samen met uw partner de hele dag bij uw baby op de kamer blijven. Een van de ouders kan eveneens blijven slapen. De afdeling is ook uitgerust met speciale tweelingkamers.

  Intensieve samenwerking
  Onze gynaecologen, kinderartsen, neonatologen, (ziekenhuis)­verloskundigen, (gespecialiseerde) verpleeg­kundigen en kraamverzorgenden werken intensief samen, zodat u verzekerd bent van efficiënte, veilige en kwalitatief hoogwaardige zorg. Alle zorg vindt plaats in de gezins­kamer, van medische zorg tot voeding en van schoonmaak tot gastvrijheid.

  Zwanger?
  Gynaecoloog Anneke Dijkman: ‘We werken nauw samen met de regionale verloskundigenpraktijken. Bent u zwanger en wilt u bij Reinier de Graaf bevallen, dan krijgt u de intake bij de verloskundige. U wordt hierna in een overleg van gynaecologen en verloskundigen besproken. Hierdoor krijgt u zorg op maat. Binnenkort delen we ook een elektronisch patiëntendossier met deze verloskundigenpraktijken, zodat we nog efficiëntere en veiligere zorg kunnen bieden.’

  Bezoek ook onze tweewekelijkse informatiebijeenkomst op vrijdagmiddag. Kijk voor alle data en online aanmelden op www.reinierdegraaf.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply