Rate this post
 • Gezocht: administratie-talent
  Rate this post

  Herken je je in de volgende beschrijving? Je hebt kwaliteit en service hoog in het vaandel. Je wilt hulp bieden aan wie het ook maar vraagt en staat ervoor open om collega’s werk uit handen te nemen en klanten met raad en daad bij te staan.

  Je wilt je verder ontwikkelen als medewerker klantcontact, je kunt overweg met crediteuren en debiteuren en in klachten zie jij kansen. Prioriteiten stellen is je tweede natuur, je bent resultaatgericht, houdt het doel voor ogen en gebruikt daarvoor alle beschikbare middelen.

  Je communiceert helder en duidelijk, je staat open voor feedback en durft kritiek te leveren met een goede onderbouwing.

  Je gaat efficiënt te werk, hebt een handelingssnelheid die met het blote oog niet te volgen is, je ploetert door als het nodig is, maar geniet ook van een rustmomentje met collega’s op het buitenterras.

  Je besteedt meer aandacht aan oplossingen dan problemen. Je bent secuur in archiveren, interne en externe communicatie en levert foutloze documenten aan bij onze klanten en collega’s. Je vindt het plezierig om samen te werken en voert zelfstandig opdrachten uit.

  Met je positieve drive enthousiasmeer je collega en klant, en om half zes vraag je of je nog iets kunt doen of dat het mooi geweest is voor die dag.

  Je bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur en hebt er geen moeite mee als de werkweek een keer doorloopt in het weekend.

  Kortom: jij bent onze droomkandidaat; hét administratie-talent.

  Ervaring in een soortgelijke functie of op een callcenter is een pré, maar niet noodzakelijk.

  Zie je je in de volgende werkomgeving?
  Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf in de stad Groningen, waar innovatie en verandering in het DNA zit. Je gaat werken met energieke, leuke en leergierige collega’s die elke dag keihard werken, veel lachen en continu zichzelf proberen te ontwikkelen en verbeteren ten behoeve van zichzelf, hun lezers en hun klanten.

  Het startsalaris ligt tussen € 1600,- en  2000,- per maand, op basis van full-time dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring en/of opleiding.

  Word jij getriggerd door de kansen en mogelijkheden die ForYou B.V. jou kan bieden? Ben jij deze gedreven, ambitieuze, flexibele, betrouwbare, communicatieve administratie-medewerker? Loop je over van enthousiasme om deze vacature in te vullen? Stuur dan je cv mét foto en goede motivatie naar Gerben Land via g.land@foryoumagazine.nl en wacht op onze uitnodiging. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij graag kennis met je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply