Rate this post
 • GEZOCHT: De mooiste ­baby- of kinderfoto van Eindhoven!
  Rate this post

  ForYou Magazine en Anneke van Rangelrooij van Van Rangelrooij Fotografie hebben de handen ineengeslagen, zodat jij een prachtige fotoreportage kunt winnen!

  Anneke is gespecialiseerd in portretten van één kind of meer kinderen. Door het ­inzenden van de beste of leukste foto van je kind maak je kans op een professionele baby- of ­kinderfotoshoot, verzorgd door Van ­Rangelrooij ­Fotografie. Helemaal GRATIS!

  Deelnemen
  Meedoen is heel simpel. Je stuurt ons de beste of leukste foto van je kind. Je hoeft niet aan te geven waarom je dit vindt; de foto moet voor zich spreken. Let op! Als je je foto inzendt, vermeld dan duidelijk je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
  Je kunt je foto sturen tot 30 juli 2015 naar ­lezersactie@foryoumagazine.nl, o.v.v. ­Lezersactie Van Rangelrooij Fotografie.

  De winnaar
  Een professionele jury van ForYou Magazine zal in samenspraak met Anneke de ­inzendingen beoordelen. De winnaar krijgt persoonlijk ­bericht. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de fotoshoot.

  Dus wacht niet langer en stuur de leukste foto van je zoon en/of dochter naar lezersactie@foryoumagazine.nl o.v.v. Van Rangelrooij Fotografie

  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply