Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • GEZOCHT: De mooiste ­kinder- of tienerfoto Ede en Veenendaal!
  Rate this post

  ForYou Magazine en Lynn van Baaren Fotografie hebben de handen ­ineengeslagen, zodat jij een prachtige fotoreportage kunt winnen!

  Lynn van Baaren is gespecialiseerd in portretten van één kind of meer kinderen, maar ook in fotosessies met het hele gezin. En ze maakt graag newbornfotoshoots.
  Door het inzenden van de beste of leukste foto van je kind maak je kans op een professionele kinder- en tienerfotoshoot, verzorgd door Lynn van Baaren Fotografie. Helemaal GRATIS!

  Deelnemen
  Meedoen is heel simpel. Je stuurt ons de beste of leukste foto van je kind. Je hoeft niet aan te geven waarom je dit vindt; de foto moet voor zich spreken. Let op! Als je je foto inzendt, vermeld dan duidelijk je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
  Je kunt je foto sturen tot 30 juli 2015 naar ­lezersactie@foryoumagazine.nl, o.v.v. ­Lezersactie Lynn van Baaren Fotografie.

  De winnaar
  Een professionele jury van ForYou Magazine zal in samenspraak met Lynn van Baaren Fotografie de inzendingen beoordelen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de fotoshoot.

  Dus wacht niet langer en stuur de leukste foto van je zoon en/of dochter naar lezersactie@foryoumagazine.nl o.v.v. Lezersactie Lynn van Baaren Fotografie
  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply