fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gezocht! De mooiste baby- of kinderfoto van Albrandswaard en de Hoeksche Waard!

  ForYou Magazine en Fotografie Daniëlle de Wilde hebben de handen ineengeslagen, zodat jij een prachtige fotoreportage kunt winnen!

  Danielle is gespecialiseerd in het maken van kinderportretten. Voor een spontane fotoshoot van je kind(eren) kun je bij haar terecht. Maar ook een newborn-fotoshoot behoort tot de mogelijkheden.Een newborn-fotoshoot wordt gedaan binnen de eerste 14 dagen na de geboorte van jullie kindje. Wil je kans maken op een gratis fotoshoot gemaakt door Fotografie Danielle de Wilde, doe dan mee!

  Deelnemen
  Meedoen is heel simpel. Je stuurt ons de beste of leukste foto van je kind of zwangere buik. Je hoeft niet aan te geven waarom je dit vindt; de foto moet voor zich spreken. Let op! Als je je foto inzendt, vermeld dan duidelijk je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en de datum dat je uitgerekend bent.
  Je kunt je foto sturen tot 30 juni 2015 naar ­lezersactie@foryoumagazine.nl, o.v.v. ‘­Lezersactie Fotografie Daniëlle de Wilde’.

  De winnaar
  Een professionele jury van ForYou Magazine zal in samenspraak met Fotografie Daniëlle de Wilde de inzendingen beoordelen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor de fotoshoot.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply