Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezond afslanken
  Rate this post

  Slim & Gezond bestaat nu ruim 4 jaar. Naast het promoten van een gezonde levensstijl ben ik vooral bezig om het afvallen te promoten. Ik heb in de loop van de tijd meerdere methodes bij elkaar gebracht tot een compleet pakket.

  Allereerst ben ik gestart met Power Slim. Mijn eigen ervaring was dat afvallen met een eiwitdieet wel erg gemakkelijk ging. Het was echt geen opgave. Toen ik kennismaakte met Power Slim, werd ik heel enthousiast. Dit is echt een complete methode. Er zijn producten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook een knabbeltje voor ’s avonds als je dat wilt. Gemakkelijke producten om mee te nemen of om onderweg te gebruiken. Je moet namelijk wel 5 of 6 keer per dag iets eten. Voor sommige mensen is dat veel, maar je lichaam heeft dit nodig. Je kunt ook zwaarder worden omdat je te weinig eet.

  Begeleiding
  Overgewicht is echt een probleem van deze tijd, en ik wil je heel graag helpen om af te vallen. Voorwaarde van slagen is wel dat je er zelf voor 100% achter staat.
  Ik begeleid de persoon die wil afvallen van begin tot eind. En dan bedoel ik totdat je zelf het vertrouwen hebt dat je het alleen kunt, zonder stok achter de deur. Die begeleiding, als je wilt een jaar lang, hoort erbij en kost dus niets extra.

  Cavitatie
  Je kunt dit aanvullen met een cavitatiebehandeling, gecombineerd met spierstimulatie. Natuurlijk kan dit ook zonder Power Slim. Een cavitatiebehandeling is een behandeling met geluidsgolven die inwerken op je vetcellen. De celwand wordt zacht, het vet komt vrij en kan verbruikt c.q. afgevoerd worden. De spier­stimulatie daarna maakt de verbranding sneller en daarmee de behandeling effectiever. Ik heb al heel mooie resultaten gezien, zoals een mevrouw die ook op haar eten ging letten en na 6 behandelingen een 6 kilo kwijt was, maar ook nog eens 6 centimeter in omvang was afgenomen. Geweldig toch? Je kunt cavitatie op diverse plekken toepassen; de resultaten zijn per plek verschillend.

  Contour Wrap
  Om de cirkel rond te maken, heb ik sinds kort ook de Universal Contour Wrap in huis. Dit is een behandeling voor het ontgiften, het ontslakken van je lichaam, en tevens wordt je lichaam strakker. Dit kan je ook nog een centimeters schelen. Het afvallen daarna wordt ook wat gemakkelijker.

  Duur behandelingen
  De tijdsduur van de verschillende behandelingen is variabel. De Wrap kost 2 uur tijd. Je wordt dan ook helemaal in bandages gewikkeld die 1 uur blijven zitten. De cavitatiebehandeling is 45 minuten en de spierstimulatie ongeveer 30 minuten. De laatste zijn inclusief voorbereiding op de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply