Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Gezond en in balans door Access Bars

    Balans tussen werk en vrije tijd vinden en daarbij ruimte creëren voor zelfontwikkeling is best lastig, vind je niet? Heb jij moeite om eens ‘nee’ te zeggen? Vind jij leven in het moment best lastig? Neem jij het leven te serieus? Zijn er voor jou te weinig uren in een dag? Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden?

    Als je been overbelast is, kun je niet goed ­lopen. Als je hoofd overbelast is, kun je niet goed denken. Toch loop je met een overbelast been niet door, en doen we dit vaak wel met een overbelast hoofd. Waarom? We zijn continu druk om het werk en onze taken af te krijgen. Het punt is dat het nooit af is. Er is altijd meer tijd nodig dan er is. En hoe gaan we om met alle prikkels die 24/7 op ons afkomen?

    Stop met alles onder controle te willen ­houden! Bij een gezonde balans tussen ­inspanning en ontspanning haal je zoveel mogelijk uit jezelf, zonder dat je overbelast raakt. Er bestaat een methode, genaamd de Access Bars®, die rust creeërt in je hoofd en lijf, die blokkades kan opheffen en het mogelijk maakt om, vanuit je eigen kracht, met alle gemak, keuzes te maken om je rustig, blij en gelukkig te voelen. Bijvoorbeeld beter slapen, minder stress, minder de controle nodig hebben, je lichamelijk vitaler voelen. De Access Bars® bestaan uit 32 banen en punten, die zachtjes aangeraakt worden, waardoor het lichaam gevraagd wordt om alle ballast los te laten, die fysiek in de cellen liggen opgeslagen. Met rust en ruimte in je hoofd lukt alles veel gemakkelijker!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply