Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezond en efficiënt afslanken
  Rate this post

  FormFit is een studio voor afslanken, figuurcorrectie en voedingsadvies, speciaal voor vrouwen, waar persoonlijke aandacht met stip op nummer één staat. Bij FormFit is het mogelijk om op een leuke en snelle manier centimeters in omvang kwijt te raken, zodat jouw mooie kleding weer past en je je fitter en vitaler voelt. Er heerst een ontspannen sfeer en de klanten krijgen alle aandacht, waardoor er minder kans is op blessures.

  Bij FormFit wordt getraind in een warmtecabine volgens de thermo-fysische methode, een beproefde Zwitserse methode die al ruim 30 jaar bestaat. Het programma start met een persoonlijk intakegesprek. Hierin wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn aan de hand van jouw gezondheid, een figuuranalyse en voedingsanamnese. In de eerste periode van 5 weken, waarin je 2 keer per week komt trainen, word je wekelijks gewogen en tussentijds gemeten. De meeste vrouwen zijn dan al 20 centimeter lichaamsomvang kwijt. Bij overgewicht kun je meedoen met het K-Slim voedings-programma, zodat je overtollige kilo’s op een gezonde manier blijvend kunt kwijtraken. Formfit is in 2014 gestart met de K-Bio-kuur. Deze kuur is gebaseerd op het sportvasten van drs. Remco Verkaik, medisch bioloog en hoofdontwikkelaar van het sportvasten. De K-Bio-kuur is een 21-dagen-programma, waarmee je jouw lichaam ontslakt en 4 tot 8 kg afvalt in 3 weken. Je voelt je weer fit en vitaal!

   Trouwe klanten
  Gaby Urbanus van FormFit is als zelfstandig ondernemer gestart in augustus 2010 in Maasdijk, en na 1,5 jaar is ze wegens succes verhuisd naar een groter pand in Naaldwijk. ‘Nu, 5 jaar later, zijn we dankbaar dat de klanten uit de hele regio nog altijd graag naar ons toekomen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply