Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezond en verantwoord afvallen
  Rate this post

  Je bent op zoek naar een manier om gezond en snel af te vallen. Mogelijk heb je al allerlei andere manieren geprobeerd om je overgewicht kwijt te raken, en die hebben niet of niet blijvend geholpen. Dan is het goed om te weten dat het ook jóú kan lukken om centimeters kwijt te raken!

  Met de Thermo Fysische Methode (TFM) verlies je gewicht op een verantwoorde manier. Er vindt een natuurlijke figuurcorrectie plaats doordat je gericht afslankt op je taille, buik, heupen, dijen en andere probleemzones. Je doorbloeding verbetert en je cellulitis vermindert. Je huid- en spierweefsel worden steviger en je krijg een gladdere en frisse huid. Je conditie verbetert aanzienlijk, je hebt meer energie en bent vitaler.

  De Women’s Line methode
  De aanpak van Women’s Line bestaat uit een actief gedeelte in de TFM-warmtecabine, een passief gedeelte in de Ozon-zuurstofcabine, en voedingsadviezen. – De TFM-warmtecabine is in Zwitserland ontwikkeld en heeft haar kwaliteit en doeltreffendheid wereldwijd al bewezen. De methode bestaat uit het doen van specifieke oefeningen in een verwarmde cabine. Hierdoor worden probleemzones zoals taille, buik, billen, heupen en benen slanker, strakker en gladder.
  – De Ozon-zuurstoftherapie stimuleert de doorbloeding, en zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd. De huid wordt zachter strakker en gladder.
  – Bij Women’s Line krijg je geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties, maar wel praktische handreikingen en tips.

  Sneller en beter resultaat
  Doordat Women’s Line al 25 jaar ervaring heeft met deze methode, bereik je met Women’s Line sneller een beter resultaat dan met de standaard TFM, zoals die in andere studio’s wordt aangeboden.

  Benieuwd naar hoeveel jij kunt afslanken? Laat geheel gratis en vrijblijvend een figuuranalyse maken bij Women’s Line in Delfzijl of Hoogezand.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply