Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezond eten geeft zelfvertrouwen
  Rate this post

  Afvallen kan lastig zijn voor een moeder. Je moet krachtig zijn om alle verleidingen om je heen te weerstaan. Vooral suiker is een gevaar. Suiker heeft namelijk veel invloed op je doorzettingsvermogen en op je hormoonhuishouding. En als je hormonen niet goed in balans zijn, kan het heel goed zijn dat je aankomt en/of meer trek krijgt in zoetigheid.

  Als je wil afvallen, is het zaak om een gezonder eetpatroon te ontwikkelen. Gezond eten geeft zelfvertrouwen! Je staat sterker in je schoenen en je hebt veel meer energie. En dat kan al snel: als je een week geen toegevoegde suiker eet, voel je je direct zelfverzekerder en de enorme drang naar snaaierijen neemt af. En als je dit langer volhoudt, wordt het nóg beter!
  Het is ook belangrijk om stress te verminderen en voldoende te slapen. Het is namelijk bewezen dat, als je korte nachten maakt, en dus te weinig uitrust, je een kilo per week kunt aankomen. Je lichaam zoekt dan naar snelle energie (de foute voeding dus), omdat de ‘benzine’ op is.
  Afvallen is het gevolg van goed voor jezelf zorgen. Dat is hoe ik mijn cliënten coach! Vandaar de praktijknaam ‘Mind your Weight’. Als je namelijk blijft doen wat je altijd al deed, krijg je de resultaten die je altijd al kreeg…
  Kies óók voor jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply