Rate this post
  • Gezond eten met Herbalife
    Rate this post

    Veel mensen zorgen beter voor hun auto dan voor hun eigen lichaam. Goede ­kwaliteit benzine, op tijd voor de grote en kleine beurt en regelmatig door de wasstraat. Ze tanken geen diesel in een benzine auto, maar voeden zichzelf wel met ‘verlopen olie’. Ik vind dat wel eens lastig te ­begrijpen.

    Na een opleiding en carrière als verpleegkundige werk ik inmiddels al 20 jaar vol passie als ­onafhankelijk Herbalife coach in Gouda en omstreken. Dat ik de producten van ­Herbalife bijzonder vind, komt enerzijds door mijn ­persoonlijke ervaring, waarbij ik me veel fitter en energieker voelde na gebruik van de producten, en anderzijds door de medische en wetenschappelijke ondersteuning bij de ontwikkeling ervan. In de laatste jaren hebben veel topsporters en olympische spelers de Herbalife sportvoeding geïntroduceerd in hun sport. Onder andere de Nederlandse zwemploeg, PSV, Ajax en ons herenhockeyteam eten Herbalife als aanvulling op hun voeding. In de afgelopen 20 jaar heb ik ­honderden ­cliënten succesvol mogen ­begeleiden. In mijn praktijk leer ik de mensen het verschil te maken tussen voeding en voedsel. Cliënten worden wekelijks begeleid om hun gewenste resultaat te behalen. Of het nu is voor een maatje minder, om fitter te worden of de sportprestaties te verbeteren: wij helpen ze op weg. Wil je weten wat Herbalife voor jou kan doen op het gebied van gewichtsbeheersing, gezondheid, energie en/of sportvoeding? Dan hebben we tegenwoordig een geweldig ‘6 dagen ontbijt-try-out’-programma. Je krijgt daarbij een voedings­analyse en een algehele fit­check. Meld je aan, zodat je geïnformeerd kunt besluiten of je jezelf ook dit resultaat gunt!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply