Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een gezond gewichten een goed figuur!
  Rate this post

  Dertig kilo afvallen of net dat laatste vetrolletje kwijtraken? Voor veel vrouwen lijkt dit bijna een onmogelijke opgave, maar dat hoeft het niet te zijn!

  De vrouwen die het Bodystyling center van Jacqueline van der Vlist weten te vinden, hebben ervaren: het kan echt en we doen het met elkaar! Veel vrouwen die hier komen, hebben alle pilletjes die je bij de drogist kunt kopen al geprobeerd. Of ze hebben een boek gelezen of zelfstandig online een dieet gevolgd. Niets werkte echt. Ze zijn niet gelukkig met hun lijf en zijn op een punt van ‘Als ik nu nog iets ga doen, moet het werken en duurzaam effect hebben.’ Dan ben je bij Dana Slank&Fit Bodystyling center in Zwijndrecht aan het juiste adres. De methodes waarmee gewerkt wordt, hebben zich wetenschappelijk bewezen, zijn aangetoond succesvol en volkomen veilig. Er wordt gewerkt in een prettige, vrouwvriendelijke setting waarbij discretie hoog in het vaandel staat.

  Gewichtsverlies en figuurcorrectie
  Vrouwen kunnen bij Dana terecht voor gewichtsverlies en figuurcorrigerende behandelingen. Ook de behandelingen waarbij vet definitief wordt verwijderd, worden veel geboekt. Je kunt ervoor kiezen om zelf actief te bewegen of een behandeling te ondergaan in een comfortabele ligstoel. Je kunt je spieren trainen voor een hogere vetverbranding of je kunt op die lastige plaatsen waar je met trainen en lijnen geen resultaat meer haalt, het vet laten ‘wegsmelten’ door cryo- en radiofrequentiebehandelingen.

  Lymfedrainage en voedingsprogramma
  Ter vermindering van oedeem, cellulite, vermoeidheid, stress en pijnlijke benen bieden wij onze vernieuwde lymfedrainagebehandeling. Deze heerlijke behandeling is pijnloos en zorgt voor een mooie, strakkere huid, een energieker en slanker lichaam en een betere weerstand. Ook kan indien gewenst een voedingsprogramma worden gevolgd. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van supplementen die onder andere zorgen voor minder zin in zoet en een hogere vetverbranding, of maaltijdvervangers, al voor zo’n twee euro per maaltijd; altijd onder deskundige begeleiding.

  Vrijblijvend gesprek met figuuranalyse
  Meer informatie en onze voordeelacties vind je op onze website. Je kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek met figuuranalyse, om te horen hoe dichtbij jouw nieuwe figuur is!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply