Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Een gezond lichaam begint met een schoonmaakbeurt!
  4/4 - (2 stemmen)

  Niet iedereen hoeft als een fotomodel door het leven te gaan. Bovendien zijn slanke mensen niet per definitie gezonder. Het gaat om je vitaliteit! Een vitaal lichaam is een lichaam dat voldoende voedingsstoffen opneemt en de afvalstoffen netjes uitscheidt. En het gaat met onze stofwisseling niet altijd goed!

  Wij gaan je helpen. Met een kuur op basis van natuurlijke ingrediënten, die je helpt om (zonder honger) af te kicken van koffie, suikers en alcohol in 9 dagen. Ingrediënten en ­aanvullende suppletie zijn onder andere de Aloë Barbadensis Juice, Garcinia+ en Chroom. Het is wetenschappelijk bewezen dat na deze kuur jouw voeding tot 40% beter wordt ­opgenomen, omdat afvalstoffen uit de dunne en dikke darm worden verwijderd. Dit heeft tot gevolg dat je meer energie ­overhoudt en beter slaapt. Het programma biedt verder tips om gezonder te eten en oefeningen om meer te bewegen. Ten slotte gaat een mindsettraining je helpen om bewuster en anders te denken over voeding.

  Wanneer je beide programma’s (9 dagen + 15 dagen) tegelijk aanschaft, ­ontvang je maar liefst 15% korting en is de coaching gratis.
  Daarna kun je het 15-daagse programma ­zolang zelf herhalen als je nodig acht. Maak jij de deal met jezelf? Dan maken wij de deal met jou! Bel 06-51527015 voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Helen Norp op februari 14, 2017, 1:35 am

  Wegens succes extra aanbod! Reageer snel.

  Beantwoorden →