Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezond worden én blijven
  Rate this post

  Iedereen is dagelijks bezig met zijn gezondheid. Ben je ‘gewoon’ gezond en fit, dan wil je dat zo houden. Schort er wat aan je gezondheid, dan wil je de situatie verbeteren. In beide gevallen is het nuttig om een professional naar de situatie te laten kijken.

  Zorgadviseur John van Haaster, franchisenemer bij Personal Touch Nederland: ‘Het mooie van de werking van het lichaam is dat je met relatief eenvoudige aanpassingen veel kunt bereiken voor een betere gezondheid. Als iemand bij mij langskomt, bespreek ik de klachten of wensen, en vervolgens de mogelijkheden die ik kan bieden. Soms is een combinatie van oplossingen het beste. Ik kan bijvoorbeeld voedingsadviezen geven, adviseren rond het gebruik van Bijzonder Gezond Water en het verbeteren van de doorbloeding met fysische vaattherapie.’

  Gezond personeel in een gezond bedrijf
  Als ondernemer wil je een gezond bedrijf met gezonde werknemers. Logisch, want bedrijven die te maken hebben met personeel dat uitvalt door ziekte functioneren slechter. En het kost bovendien veel geld! John werkt, naast particulieren, ook als vitaliteitscoach voor bedrijven die een beroep op hem doen. Behalve adviezen voor een betere gezondheid en fitheid biedt John ook oplossingsgerichte coaching voor medewerkers om mentale klachten aan te pakken. John: ‘Je hebt mensen die op zakelijk vlak heel succesvol zijn, maar die dit succes betalen met hun gezondheid, en dat is volgens mij de verkeerde ruil. Met mijn coaching kan ik eraan bijdragen dat mensen weer beter in hun vel komen te zitten!’

  Werk preventief aan je gezondheid!

  Het Gezondheidspakket van Personal Touch Nederland:

  – Fysische vaattherapie: door middel van een speciale mat worden binnen twee minuten de microvaten gestimuleerd en gaat de bloedsomloop sneller lopen. Meer zuurstof en een versnelde afvoer van afvalstoffen zijn het resultaat. Deze therapie zorgt voor 50 procent sneller herstel van het zelfherstellend vermogen van je lichaam.
  – Bijzonder gezond water: door middel van een apparaat blijven belangrijke mineralen in het water behouden. Dit water is GMO-vrij, boordevol zuurstof én alkalisch.
  – Aanvullende voeding: er wordt bekeken welke voedingsstoffen jij tekortkomt.

  Zorgadviseur John van Haaster

  HaastGezond maakt deel uit van de franchise-organisatie Personal Touch Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply