Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezonde darmen voor een mooie huid
  Rate this post

  Krijg jij ook te weinig resultaat van de behandeling die je ondergaat, of van de producten die je gebruikt? Wist je dat huidveroudering en huid­problemen in verband staan met darmklachten? Ook al denk je geen last te hebben van je darmen als je (vroegtijdige) huidveroudering hebt of last hebt van huidproblemen, heb je hoogstwaarschijnlijk ook een probleem met je darmen.

  Mankeert er iets aan je huid? Dan is er mogelijkerwijs wat mis met je darmen. Al in de jaren 30 van de vorige eeuw bestond er een vermoeden dat er een verband bestond tussen de darmen en de gezondheid van je de huid, en de moderne wetenschap komt steeds meer tot het inzicht dat dit ook inderdaad zo is. Wij van ForYou Magazine zijn benieuwd wat je hieraan kunt doen en hebben voor elke lezer een unieke aanbieding, zodat je kunt zien hoe jouw darmen ervoor staan!

  Wangslijmtest
  Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om darmproblemen te hebben. Al van kinds af aan had ik problemen met mijn darmen. Het is niet leuk om vaak buikpijn te hebben en een buik te hebben die heel erg opgezet is. Toen ik op mijn 27ste stopte met de pil, kreeg ik ook nog eens erge acne. Gelukkig wist ik hoe ik dit kon oplossen en was het vrij snel verdwenen door gebruik te maken van de door mijzelf ontwikkelde SKIN-methode.

  Samen met naturopaat en bewegingsdeskundige Rassie Erasmus van het Centrum voor natuurgeneeskunde POMT in Ridderkerk heb ik, als gerenommeerd huidspecialiste in Nederland, een uniek onderkenningsprotocol ontwikkeld om door middel van een wangslijmtest (RC SKIN Control System Test) te kunnen bepalen wat er precies nodig is om te zorgen voor een optimale darmgezondheid. Hierdoor zal mijn unieke zelfontwikkelde SKIN-methode nog veel beter kan gaan werken.

  SKIN-methode
  De SKIN-methode zorgt ervoor dat je bindweefsel, ­collageen en elastine weefsels weer hersteld worden, waardoor je huid voller, gladder en strakker wordt en lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier zullen verminderen.

  Doordat wij (Rassie en ik) ervoor zorgen dat je darmen weer optimaal zullen gaan functioneren, zul je ook meer energie krijgen en een optimale gezondheid kunnen krijgen.
  Deze succesvolle SKIN-methode is door mij ontwikkeld, op basis van mijn jarenlange ervaring met cliënten in mijn instituut en uiteraard mijn eigen persoonlijke ervaringen. Met deze SKIN methode heb ik in de afgelopen jaren diverse awards in ontvangst mogen nemen.

  Waaruit is deze unieke, natuurlijke SKIN-methode ­opgebouwd?
  De S staat voor de ‘Speciale behandelingen’ waarmee ik en mijn collegae werken in ons instituut. De combinatie van de nieuwste medische apparatuur met onze unieke, ­persoonlijke behandelmethodes verbetert je huid, met een langdurig resultaat.

  De K staat voor een ‘Krachtig resultaat’, en deze bereiken we door de huid van te voren door te meten met de allernieuwste huidscan en, sinds kort, met de recentelijk ontwikkelde wangslijmtest van Rassie Erasmus. Hierdoor krijgen wij inzicht in de ontstane tekorten (denk bijvoorbeeld aan ­bindweefsel en collageen), en deze kunnen we gaan herstellen met cosmeceuticals, die doordringen tot in de levende huidlaag.

  De I staat voor ‘Intern van binnenuit’. Wij pakken de oorzaak van het probleem ook van binnenuit aan. Wij werken met voeding en ondersteuning voor de huid, nutricosmetics, waardoor de huid voller en steviger wordt, de rimpels verminderen en het zorgt er bovendien voor dat je meer energie krijgt. Ook krijg je persoonlijke voedings- en bewegingsadviezen van Rassie Erasmus.

  De N staat voor ‘Natuurlijke wijze’. Wij werken nauw samen met naturopaat en bewegingsdeskundige Rassie Erasmus. In Nederland zijn wij de enige huidspecialist met deze unieke vorm van samenwerking.

  Cosmetische ingrepen overbodig
  Onze SKIN-methode zorgt ervoor dat de huidfunctie weer herstelt, zodat de huid voller, strakker en gladder wordt. Door onze unieke aanpak zou het zomaar zo kunnen zijn, dat andere invasieve (en vaak zeer schadelijke!) cosmetische ingrepen overbodig zijn geworden! Bekend is dat sommige medicijnen voor huidproblemen, zoals roaccutane en andere ontstekingsremmers, lastige bijwerkingen kunnen hebben. Denk maar eens aan maagproblemen en een stapeling in lever en nieren, zoals bij sommige NSAID’s het geval kan zijn. Mijn aanpak garandeert je succes zonder alle lastige bijwerkingen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply