Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je gezonde leefstijl begint hier!

  Wil je fris beginnen met een nieuwe gezonde leefstijl? Wil je meer energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen? Wil je van je onder- of overgewicht af, maar je weet niet waar en hoe je moet beginnen? Of, je bent goed op weg maar je doorzettingsvermogen laat je in de steek? Je bent recreatief of wedstrijdsporter en je wilt graag meer weten over je energie-inname en vooral in welke verhoudingen? Met al deze vragen maar ook andere vragen rondom gezonde voeding kun je bij mij terecht.

  Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. In tegenstelling tot vroeger is eten niet meer alleen nodig om te overleven. We eten om iets te vieren, voor de gezelligheid, uit verveling en om ziekten te voorkomen.
  Voeding is ook een belangrijk gespreksonderwerp. Of het nu gaat om het nieuwste modedieet, over E-nummers of een recept dat we voor het eerst hebben gemaakt: we hebben het er graag over. Daarnaast wordt er veel over geschreven in de media. En omdat voeding een zaak is van ons allemaal, heeft iedereen er wel een mening over. Die enorme hoeveelheid informatie over voeding is ook verwarrend: deskundigen spreken elkaar tegen, ­hardnekkige mythes doen de ronde en fabrikanten van levensmiddelen claimen in reclames dat hun product het gezondste is dat er bestaat.

  Begeleiding
  Als gewichtsconsulent heb ik diepgaande kennis over voeding, nutriënten / voedingsstoffen, pathologie, ziekteleer, gezond gewicht, begeleiden, voorlichten, coachen, meten en bewegen. Ik begeleid gezonde mensen met gewichtsproblemen en ondergewicht. Ik begeleid, adviseer en motiveer mensen met gewichts- en/of voedingsvraagstukken. Tevens geef ik advies op het gebied van een gezonde leefstijl en leefstijlaanpassingen en geef ik beweegadvies op maat.

  Sportvoedingsadvies
  ‘Wat moet ik eten en drinken om de marathon te kunnen lopen?’ ‘Ik wil graag een paar kilo afvallen voor een fietstocht door de bergen, maar ik heb wel voldoende energie nodig om mijn trainingen te kunnen uitvoeren. Hoe pak ik dit aan?’ ‘Als fitnesser of bodybuilder wil ik graag bulken en cutten. Hoe doe ik dat?’ ‘Krijgt mijn kind wel voldoende voedingsstoffen binnen om optimaal te kunnen presteren en ook goed te kunnen groeien?’ ‘Hoe krijg ik mijn gewicht voor mijn judowedstrijd, over twee maanden, op een gezonde manier binnen mijn gewichtscategorie?’ ‘Ik train vijf keer per week en gebruik eiwit-shakes, en toch zie ik mijn spiermassa niet omhoog gaan. Wat te doen?’ Bij al deze en andere vragen kan ik je, als sportvoedingsdeskundige, helpen.

  Ik werk niet met afslankpillen en schrijf ook geen wonderdiëten voor. Jij en ik gaan op zoek naar een gedragsverandering en ik ga proberen je inzicht te geven in je eigen eetgedrag. Mijn uitdaging is om je handvatten te bieden om jouw voedingspatroon en leefstijl op de lange termijn te veranderen en vol te houden.

  Leef een ‘HealthyLeefstijl’!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply