Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gezonde voeding voor het hele gezin
  Rate this post

  Gezond leven is ‘in’! Je ziet tegenwoordig overal adviezen over wat nou gezonde voeding is en wat niet, maar wat de één gezond vindt, vindt de ander weer ongezond. Wat is nou waar? Of beter nog: wat is gezond voor jóú als kersverse moeder en voor jouw kindje en de rest van je gezin? 

  Niet alleen tijdens je zwangerschap is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook als je bevallen bent en in de periode daarna, want je lichaam moet herstellen en je lichaam moet ook goed functioneren als je borstvoeding wilt geven. Ook is voeding essentieel bij het verliezen van de zwangerschapskilo’s.

  Praktische adviezen
  Manon Thoonen-van Beers is gediplomeerd gewichtsconsulente en kan je helpen met praktische adviezen, die je goed kunt inpassen in je dagelijks leven. Ze gebruikt daarbij de nieuwste inzichten rond gezonde voeding, zonder mee te gaan in allerlei hypes, die vaak tekorten opleveren voor je lichaam. Je hebt allerlei boekjes met tips, maar zonder de juiste begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden leveren die doorgaans maar weinig op. Iedereen is weer anders, en iedereen heeft weer andere voeding nodig. Je kunt bij Manon terecht voor al jouw vragen, en wat de juiste voeding is die past bij jouw persoonlijke situatie.

  Overgewicht bij kinderen
  Tegenwoordig hebben veel kinderen te maken met overgewicht. Het is echt een maatschappelijk probleem, dat bovendien lastig op te lossen is, omdat je kinderen niet op een dieet mag zetten. Gelukkig kan het overgewicht aangepakt worden, op een manier die zowel succesvol als kindvriendelijk is. Bij de methode ‘Spruitjes en Zo!’ worden coachingsmaterialen en werkboeken gebruikt die zijn ontwikkeld voor de doelgroep.

  Manon is gespecialiseerd rond kinderen en voeding. Heb je zelf een kind met overgewicht? Geef hem of haar dan op voor ‘Spruitjes en Zo!’ Het traject wordt mogelijk (deels) vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply