Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gezonder met je hormonen in balans

  Veel gezondheidsproblemen houden verband met je hormonen. Hormonen zijn stofjes in je lichaam die allerlei acties genereren. Ze worden door je lichaam aangemaakt en bepalen hoe je lichaam reageert op allerlei omstandigheden. Door je voeding en leefstijl aan te passen, is het mogelijk om je hormonen in balans te brengen en je gezondheid te verbeteren.

  Als personal trainer kan ik je helpen naar een betere gezondheid. Je denkt dan logischerwijs aan voldoende en verantwoord bewegen, maar dat is maar een deel van waar ik je in begeleid. Het doel van personal training is niet om je moe te maken. Het gaat om het resultaat van de training en om het leren maken van gezonde keuzes. Daarvoor bied ik het Hormoonbalans-programma aan, dat is ontwikkeld door Ralph Moorman, ingenieur in de levensmiddelen­technologie en gezondheidscoach.

  Terug naar de natuur
  Tegenwoordig eten we te veel bewerkte producten met allerlei toevoegingen, maar voor een optimale gezondheid is het juist beter om zo puur en onbewerkt mogelijk te eten. Terug naar de natuur! Het Hormoonbalans-programma kan worden aangepast aan jouw situatie en wensen. Zo kun je naast het reguliere programma kiezen voor het ‘all-in’-programma, maar ook voor een programma met een biologisch groentepakket, of alleen het groentepakket, als je je leefstijl al op orde hebt.

  Het Hormoonbalans-programma kan helpen bij allerlei hormoongerelateerde klachten als gewichtsproblemen, allergieën en voedselintoleranties, stress en burn-out, candida, cellulite, darmklachten, vermoeidheidsklachten en slaaproblemen, depressie, galblaasproblemen, hart- en vaatziekten, hoofdpijn en migraine, osteoporose, PMS en overgangsklachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply