fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een gezondere leefstijl, van binnen en buiten

  Steeds meer mensen proberen tijdens een vaste periode een zo gezond mogelijk voedingspatroon aan te houden. Ons lichaam is het ook gewend om te detoxen. Ook al drink en rook je nog zo regelmatig: onze lever en nieren zorgen ervoor dat ons lichaam goed blijft functioneren. Detox voor de huid is op moment een behoorlijke trend. Je huid weerspiegelt je gezondheid!

  Heb je een feestje gehad met alcohol en ‘ongezonde’ snacks? Dan zie je vaak al na een paar dagen de ‘gevolgen’ op of aan jouw huid. De huid en je lichaam zijn zichzelf aan het reinigen, en je hebt last van onzuiverheden of zelfs een vale, grauwe huid. Detoxen kun je doen door je voeding en leefstijl aan te passen.

  Kuren en behandelingen
  Wat daarnaast ook erg belangrijk is, en wat steeds meer voorkomt in de ‘beautywereld’, zijn kuren of behandelingen om de huid te detoxen. In mijn beauty- en massage­salon gebruik ik de producten van Dermalogica®. In juli is het nieuwe masker binnengekomen in de salon: het Charchoal Rescue Masque. De naam van het product verklapt wat het hoofdingrediënt is, namelijk houtskool. Dit is hét ultieme detoxmasker en wordt vooral dit najaar veel ingezet tijdens de behandelingen. Alle behandelingen zijn afgestemd op jouw huidconditie.

  Nu je al die heerlijke weken vakantie, barbecues en avondjes uit eten hebt gehad, kan jouw huid wel een detox­behandeling gebruiken. Kom gerust langs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply