Rate this post
 • Je gezondheid centraal stellen? Hoe dan?
  Rate this post

  Je weet dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Maar ja, je bent ook, net als veel andere vrouwen, geneigd om eerder voor anderen te zorgen dan voor jezelf: je kinderen, je partner, je familie, je vriend(inn)en: iedereen heeft wat nodig. Je probeert aan de verwachtingen te voldoen, maar dan kom je soms gewoon niet meer aan jezelf toe en loop je vast.

  Haasten, stress, onregelmatig eten: het leidt tot te veel aanmaak van het stresshormoon. Te weinig tijd voor ontspanning en beweging kan leiden tot slaapproblemen en vermoeidheid, concentratiestoornissen, te weinig overzicht en versnipperde energie. Verdere gezondheidsklachten gaan ontstaan als je niet op tijd bijstuurt.
  Eigenlijk kun je pas echt goed voor een ander zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. Maar hoe doe je dat? Als eerste heb je overzicht nodig om te weten op welk pad je je bevindt. Dan kun je nieuwe keuzes maken. Daar heb je weer eerst inzicht voor nodig. Body-Pitstop helpt je inzicht en overzicht te krijgen in hoe jouw energieverdeling in elkaar zit. Met behulp van bioresonantie geeft de computer een overzicht of er tekorten van voedingsstoffen zijn ontstaan. Deze informatie wordt gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten rond gezondheid vanuit de klinische psycho-neuro-immunologie. Met ‘Body-Mind-Spirit Alignment’ kun je lichaam en geest weer in balans brengen op een natuurlijke manier. Doordat je een betere gezondheid hebt, heb je meer energie, meer focus en meer daadkracht! Behandelingen van Body-Pitstop worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Misschien een idee voor 2018?
  Benieuwd wat Body-Pitstop kan doen? Maak een gratis vrijblijvende ‘snuffel-afspraak’ en neem je moeder, dochter of vriend(in) mee!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply