Rate this post
 • Gezondheid: ons grootste goed!
  Rate this post

  In de vorige uitgave schreven we over thuiswerkklachten, veroorzaakt door het vele thuiswerken tijdens de coronacrisis. Inmiddels zijn we een half jaar verder en is het nut van gezond leven, bewegen en trainen nóg waardevoller gebleken dan we al dachten.

  En nee, dan hebben we het niet alleen over dat dagelijkse ommetje met of zonder hond, maar ook over regelmatig eens méér vragen van je lichaam. Wist je dat spierkracht en spiermassa de belangrijkste biomarkers zijn om gezond oud(er) te worden? En het mooie is: hier kun je zelf eenvoudig wat aan doen!

  Team fit20 Rotterdam Hillegersberg geeft korte en krachtige trainingen om juist dit stukje spieropbouw en spieronderhoud te stimuleren. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, van 18 tot 88 jaar, fit of niet zo fit.
  We kunnen de fit20 training aanpassen aan ieder niveau. Onze clientèle is dan ook zeer divers. Van fitte twintigers tot actieve of minder actieve zeventigers of zelfs tachtigers: allemaal merken ze het belang van een sterk spiergestel, wat leidt tot een veel betere weerstand!
  We monitoren constant je progressie en kunnen al na drie maanden een mooie groei in spierkracht laten zien. Onze leden voelen zich niet alleen sterker en fitter, maar we horen ook zeer regelmatig dat klachten verminderen of medicijngebruik afgebouwd kan worden.

  Marieke Bakker en Tine Metske
  personal trainers en studio-eigenaren

  Vraag nu jouw kennismakingstraining aan via de website, of stuur een mailtje.

  Klantverhaal
  Wies van den Berg (61 jaar) is een drukbezet ondernemer van softwarebedrijf Three Ships in Rotterdam. ‘Het werd de hoogste tijd om m’n lijf aan te pakken en aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl na jaren van stress.’ Ze is heel enthousiast over de de training: ‘Ik voel me soepeler, sterker en fitter, en mijn knie- en rugklachten zijn verminderd.’ Mede dankzij een gezond eetpatroon is ze al meer dan 10 kg afgevallen. ‘fit20 is gemakkelijk vol te houden dankzij de wekelijkse afspraak en de persoonlijke begeleiding. Ik raad het écht iedereen van harte aan!’

  Het is nooit te laat om te starten met bewegen. Zelfs als je vandaag start, ondervinden je lichaam en gezondheid daar direct voordeel van!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply