Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Gezondheid, verzorging & schoonheid
  4/4 - (2 stemmen)

  Voor huidverzorgingsproducten, make-up, geuren en nog veel meer ga je natuurlijk naar de drogist!

  Wij zitten sinds 1 juli 1993 in winkelcentrum De Drait. In 1993 was het nog een klein winkelcentrum met een beperkt aantal winkels. Sinds de opening van het nieuwe winkelcentrum in oktober 2007 is het een volwaardig winkelcentrum waar de consument voor veel zaken terecht kan. Drogisterij & parfumerie Schut is een vertrouwd gezicht in het winkelcentrum. Wij hebben naast het reguliere aanbod van drogisterij- en parfumerieartikelen ook een assortiment aan sieraden, tassen en sjaals in de prachtigste kleuren en met de mooiste dessins.

  Advies
  Ons team bestaat uit 8 medewerk(st)ers. Dit hechte team van drogisten en assistent-drogisten voorziet de klanten van een goed en deskundig advies, of het nu gaat om geneesmiddelen, voedingssupplementen of producten ter bevordering van een gezonde leefstijl. Ook kunnen onze medewerk(st)ers adviseren op het gebied van haarkleuringen, huidverzorging of make-up.

  Altijd up-to-date
  Ons assortiment wisselt continu. Hierdoor blijft ons aanbod altijd up-to-date; zo ook tijdens de verschillende seizoenen. Voor de zomerse dagen hebben wij een groot assortiment aan zonverzorgingsproducten. Maar ook voor de wintermaanden hebben wij een grote apotheek aan gezondheidsproducten voor het behoud van een goede weerstand. Vanzelfsprekend kun je ons altijd vragen om advies!

  Acties, activiteiten en cadeaus
  Met ons klantenpassysteem spaar je voor cadeaubonnen die je bij een volgende aankoop weer kunt inleveren; dus contante korting. Wij hebben altijd acties die wij onze klanten kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij regelmatig Juvena of Collistar huidverzorgingsdagen.
  Mocht je op zoek zijn naar een origineel cadeau: in overleg met de klant stellen wij een cadeau samen in elke willekeurige prijsklasse.

  Voor de laatste nieuwtjes kun je terecht op onze Facebook­pagina: www.facebook.com/DIOSchut. Sinds kort kun je ook in onze webshop aankopen doen: www.diodrogist.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply