Rate this post
 • Gezondheidsanalyse in minder dan 5 minuten
  Rate this post

  Je lichaam is de hele tijd bezig met energie nemen en weer loslaten. Denk aan een ­stemvork: die klinkt nog heel lang na nadat je ‘m hebt aangetikt. Wat je hoort en voelt zijn resonerende frequenties. Het Asyra-apparaat werkt precies zo. Het stuurt elke seconde golfpatronen uit naar het lichaam en ‘vraagt’ hiermee aan het lichaam of alles biologisch in balans is. Het door het lichaam teruggestuurde ‘antwoord’ is een meting van de tijd die het kost aan energie om door elke cel heen te gaan.

  Mary, een meisje van 10 jaar, kwam samen met haar moeder bij mij in de praktijk. Vanaf de ­geboorte kon Mary al slecht haar ontlasting kwijt. Toen Mary nog een baby was, moest haar moeder met de vingers de ontlasting eruit­halen. Allerlei vervelende onderzoeken heeft Mary ondergaan, maar er kwam niets uit. Al jaren gebruikt ze zakjes vezels van de huisarts, maar nog poept ze maar 1 keer per week. Ze heeft veel buik- en hoofdpijn, een erg vol gevoel en weinig energie. Ik heb haar gemeten, getest rond voeding en tevens behandeld.
  Mary kreeg haar op maat gemaakte druppeltjes mee en een voedingsschema. Reeds de volgende dag al heeft ze zich gewoon ‘schoon­gepoept’. Sinds die tijd gaat ze bijna elke dag naar het toilet, gebruikt ze geen zakjes vezels meer en heeft ze bijna geen buikpijn meer. Belangrijk in dit geval is dat ze zich wel aan een glutenarm dieet houdt en voorlopig geen geur-, kleur- en smaakstoffen tot zich neemt. Mary voelt zich een stuk beter en zit daardoor beter in haar vel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply