fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gezondheidsklachten gaan vaak verder dan je denkt

  Ken je dat? Allerlei vervelende lichamelijke klachten en de behandelend arts kan niets vinden. En soms wordt er zelfs gezegd dat “je er maar mee moet leren leven.” Dat is in veel van de gevallen echt niet nodig. Heb je hiermee te maken, neem dan contact op met Helen Michaëlis van Personal Touch Nederland om samen verder te kijken. En ben je aanvullend verzekerd, dan worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering. Personal Touch Nederland is namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

  Helen Michaëlis kan behandelen in 4 lagen en zij bekijkt samen met jou wat nodig is en wat je wilt.

  De vier behandellagen zijn:
  Laag 1, Fysiek, daarbij moet je denken aan diverse soorten massages, pijnbestrijding, triggerpoint therapie, voetreflex.
  Laag 2 en 3, Mentaal en emotioneel, zoals coaching, NLP-mastertraining, breintraining. Weer In je kracht leren staan. Aura Healing, energetisch weg­halen van blokkades in 1 van de 6 chakra’s. Dus als je je hele leven last van iets hebt, dan kan je nu eindelijk deze blokkades weghalen. ­Workshops in Mindfulness en Aura Healing en Intuïtieve Cursussen en Cursus leren Mediteren.
  Laag 4, Spiritueel. Zoals healingen geven, ­Readings en Trance workshops en Spirituele ­Coaching en Levenswegbegeleiding.

  Een opgeruimd gevoel in je hoofd
  Ben je almaar druk in je hoofd en wil je het gevoel hebben van Control-Alt-Delete­; even niet meer kunnen nadenken, dus complete ontspanning in je hoofd? Dat kan! In de praktijk worden ook zogenaamde BARS-behandelingen gegeven. Binnen 1 uur tot 1,5 uur, worden alle drukpunten op je hoofd behandeld en alle BARS gaan weer lopen. Heel fijn voor mensen die teveel in hun hoofd blijven en een mooi begin om te voelen dat dit kan, even niet hoeven denken…..

  BARS-trainingen
  Binnenkort worden er binnen de praktijk ook BARS-trainingen gegeven, zodat je ook eventueel binnen je gezin hiermee aan de slag kunt. Als therapeut zijnde kun je dit toevoegen binnen je praktijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply