Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gipsafdruk: uniek aandenken
  Rate this post

  De spannende tijd van je zwangerschap is meestal sneller voorbij dan gedacht. Met een gipsafdruk blijft deze mooie tijd van de zwangerschap in herinnering.

  Een gipsafdruk van je buik is een uniek aandenken aan een bijzondere tijd. Geen foto kan de driedimensionaliteit zo goed weergeven als een originele gipsafdruk van je zwangere buik. Bij ons kun je terecht voor een gipsafdruk en een mozaïekbuik.
  Het maken van een gipsafdruk duurt 25 tot 50 minuten. Het gipsen voelt prettig aan door het gebruik van warm water. Het mooiste resultaat krijg je bij een zwangerschap vanaf 34 weken, maar eerder kan natuurlijk ook. Voor jou en de baby is het volkomen veilig.
  Ook voor niet-zwangeren is het leuk om een ­afdruk te laten maken van bijvoorbeeld de buste of een volledige torso. Ook kan dit een herinnering zijn voor mensen die een ingrijpende operatie moeten ondergaan.
  Je kunt je gekozen model van je buik door ons laten mozaïeken. Hiervoor zijn diverse materialen, kleuren en ontwerpen mogelijk. Wanneer je gipsafdruk gemaakt is, bespreken we samen je wensen voor het ontwerp van je mozaïekbuik. Hierdoor ontstaat er een uniek kunstwerk als herinnering aan je zwangerschap.
  Een verfbuik kan zó gemaakt worden, dat die goed aansluit bij de kleur of stijl van de babykamer. Wij kunnen je adviseren bij een plaatje, maar je eigen inbreng is natuurlijk ook mogelijk.
  We kunnen ook op je babyshower komen en maken verder 3D-afdrukken van handjes en voetjes. Op onze site staan voorbeelden van gipsafdrukken en mozaïekbuiken, maar in overleg kunnen wij jouw wens of idee uitwerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply