Rate this post
 • Glad de zomer in!
  Rate this post

  Wil je een mooie, gladde huid zonder haren? Heb je genoeg van scheren, harsen en epileren? De SHR-methode is een wetenschappelijke doorbraak in het verwijderen van ongewenste haren. Het heeft de ervaring van laser en de voordelen van gepulseerd licht, en is geschikt voor oksels, gezicht, benen, borst, rug of bikinilijn.

  Huidverbetering
  Ziet jouw huid er niet meer mooi uit? Heb je een huid­probleem? Onze speciale huidpeelingen van PCA en Dokter Schrammek zorgen binnen 5 dagen voor een mooie en ­gezonde huid. Deze huidpeelingen staan wereldwijd bekend om hun dieptewerking. Ze zijn zeer geschikt bij acne, een doffe huid, littekens, pigmentvlekken, couperose en andere huidproblemen.

  Huidverjonging
  Wil je een gezonde, mooie en stevige huid? Het huidverbeteringssysteem van Environ is zeer geschikt om de huid te verbeteren en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Plastisch chirurg dr. Des Fernandes ontwikkelde behandelingen en producten met een hoge dosis vitamine A, ­peptide en anti-oxidanten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Environ huidproblemen oplost en preventief werkt tegen huidveroudering. Voor het bereiken van de beste resultaten is maar liefst 35 jaar onderzoek gedaan. Dit huidverbeteringssysteem is een combinatie van instituutbehandelingen en een programma voor het behandelen van de huid thuis.

  Botox en fillers
  Stoor je je aan jouw lach- en/of fronsrimpels of andere lijnen in jouw gezicht? De injectables zoals botox en fillers worden uitgevoerd door een deskundig arts: drs. Christa Stojkovic. Zij zorgt ervoor dat jouw huid er op een natuurlijke manier weer glad en strak uitziet.
  Onze arts is geregistreerd bij de NVCG. De middelen die ­gebruikt worden, zijn veilig en betrouwbaar. Je kunt rekenen op een eerlijk advies en een deskundige behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply