fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gladde benen: júíst in de herfst!

  Wist je dat er ongeveer 100.000 haren op je lichaam zitten? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar een aantal zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing! Laat de herfst nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken!

  De oplossing die jou weer mooie gladde benen bezorgt, is IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Dit is hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid van het te behandelen gebied gericht wordt. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Op élk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels, bikinilijn, benen en óók in je gezicht!

  Waarom júíst in de herfst?
  Hoewel jij je misschien pas druk gaat maken om je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de herfst hét perfecte moment om met IPL te beginnen. Waarom eigenlijk? Je benen zitten in de herfst verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er geen zonlicht op je huid. Vanwege het risico op pigmentvlekken na een IPL-behandeling is het verstandig om zonlicht (bijvoorbeeld via een zonnige strandvakantie) te vermijden. In de herfst en winter hoef je je hier dus niet druk om te maken. Alleen de haartjes die in de groeifase zitten, kunnen verwijderd worden. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig, met een tussenpoos van 6 tot 12 weken. En om het resultaat te behouden, wordt aangeraden om één keer in de drie jaar een herhaalbehandeling te volgen.

  Kies jij voor IPL?
  De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar is voor iedereen verschillend. Als je IPL overweegt, is het daarom belangrijk om je goed te laten informeren. Schoonheidsspecialisten Carmen (28 jaar ervaring) en Ingrid (33 jaar ervaring) van Schoonheidssalon Bokeljo adviseren je graag over de mogelijkheden van IPL. Voor de IPL-behandelingen maken zij gebruik van de hoogwaardige apparatuur van MEDCOS. Sinds oktober 2000 zijn zij gevestigd als zelfstandigen in de wijk Ruischerwaard. Persoonlijke aandacht, een hoge kwaliteit en een mooie resultaat zijn hun kernwaarden. En niet onbelangrijk: je wordt ontvangen in een gezellige, ongedwongen sfeer! De dames zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het elektrisch ontharen. Deze behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Heb jij andere huidproblemen, zoals rimpels en fijne lijntjes of acne? Ook dan ben je bij Carmen en Ingrid op de juiste plek! Middels huidverbeterende behandelingen als mesotherapie, microneedling, hydrodermabrasie en Radio Frequentie zorgen zij ervoor dat jouw huid weer kan stralen. Voor de beste resultaten maken zij hierbij gebruik van de huidverzorging en apparatuur van MEDEX.

  Wist je dat…
  …IPL in het geval van overbeharing in het gelaat in bepaalde gevallen vergoed wordt door de zorgverzekeraar? Ga bij je eigen zorgverzekeraar na hoe dit bij jou zit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply