Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gladde benen: júíst in de winter!
  Rate this post

  Wist jij dat je ongeveer 100.000 haren op je lichaam hebt? De meeste daarvan zitten gelukkig op je hoofd, maar ook veel haren zitten op plekken waar je wat minder blij mee bent. Puilt jouw badkamer inmiddels uit van de scheermesjes, pincetten, harsstrips en ontharingscrèmes? Dan is het tijd voor een permanente oplossing! Laat de winter nou het perfecte moment zijn om ongewenste haargroei definitief aan te pakken!

  Waarom juist in de winter? Hoewel jij je misschien pas druk gaat maken over je haargroei als je weer met blote benen of in bikini over het strand gaat flaneren, is de winter uitermate geschikt om je benen alvast zomerklaar te maken. Je benen zitten in de winter verstopt in lange broeken. Hierdoor komt er geen zonlicht op je huid. Vanwege het risico op pigmentvlekken na een behandeling die haar definitief verwijderd, is het verstandig om zonlicht te vermijden. In de winter hoef je je hier dus niet druk over te maken.

  Altijd mooie benen
  De oplossing die jou altijd mooie gladde benen bezorgt, is IPL. ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’. Bij deze methode wordt hoogenergetisch gepulseerd licht gericht op de huid van het te behandelen gebied. Hierdoor wordt er warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Deze worden in één lichtflits vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren (mits ze in de groeifase zitten). Alleen de haartjes die in de groeifase zitten, kunnen verwijderd worden. Doordat elk haartje zich in een andere groeifase bevindt, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig met een tussenpoos van 4 weken voor het gezicht en 8 weken voor het lichaam.

  Op elk deel van je lichaam
  De hoeveelheid haargroei en de locatie van het haar is voor iedereen verschillend. Als je IPL overweegt, is het daarom belangrijk om je goed te laten informeren. Op élk deel van je lichaam is het mogelijk om ongewenste haargroei te behandelen: oksels, bikinilijn, benen en óók in je gezicht!

  Nicole Engelhard van Schoonheidssalon Beautycol is gespecialiseerd in definitief ontharen met IPL, ooglidcorrecties zonder snijden, huidverbetering en -versteviging met Microskinpolish, Neoderma Biopeeling, wenkbrauwbehandelingen, wimperlifting en make-up en bruidsvisagie. De salon is aangesloten bij de ANBOS.

  ‘Eerlijk advies’

  Ontzettend fijne dame met verstand van zaken en open en eerlijk advies. Ik kom hier al een aantal jaren en ben nu bezig met IPL-sessies. Nicole werkt secuur en rustig en is ontzettend lief en geduldig. Ook koop ik hier mijn Pupa make-up (aanrader), waarbij Nicole altijd op de hoogte is van de laatste trends en producten!

  Renske

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply