Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gladde strandbenen
  Rate this post

  Komende zomer wil je natuurlijk lekker kunnen rondlopen in een rokje. Dan is het wel handig als je benen haarvrij zijn!

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Hoe werkt het?
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ont­haren lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd. Er is geen verschil tussen harsen en waxen. Bij beide manieren worden de haartjes verwijderd met behulp van warme of koude hars.

  Begin er nú mee!
  Wil je haarvrij genieten van de zomer? Dan moet je nú beginnen met harsen! Veel vrouwen denken dat ze, voordat ze in de zomer op vakantie gaan, snel nog even naar de schoonheidssalon kunnen gaan voor een waxbehandeling. Maar dat is eigenlijk wat laat. Het is beter om er in de lente al mee te beginnen. Dan kunnen je haren en je huid wennen aan het harsen. Reken op een harsbehandeling per maand of per 6 weken, en reken dan terug vanaf je vakantiemoment, minimaal 3 keer een dergelijke periode, om het meeste uit je vakantie te halen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply