Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Gladde strandbenen
  4/4 - (1 stemmen)

  Komende zomer wil je natuurlijk lekker kunnen rondlopen in een rokje. Dan is het wel handig als je benen haarvrij zijn!

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

  Hoe werkt het?
  De wax is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de wax hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd. Er is geen verschil tussen harsen en waxen. Bij beide manieren worden de haartjes verwijderd met behulp van warme of koude hars.

  Alles onder één dak
  Voor een waxbehandeling (ook Brazilian wax) kun je terecht bij Glamorous Hair & Beauty. Maar ook voor allerlei andere behandelingen kun je langsgaan bij de salon, zoals kappersbehandelingen, gezichtsbehandelingen, huidverbetering, zonnebank, manicure en spa pedicure, en wenkbrauwen verven met henna. Glamorous Hair & Beauty heeft alles onder één dak! Specialiste Antonia heeft jarenlange ervaring, en heeft een jaar geleden haar salon verplaatst naar Leeuwarden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply