Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Go, go, go!

  Na de drukte van de week is het heerlijk om even helemaal los te gaan. Dat kan op allerlei manieren, maar sporten is er zeker één van! Oké, misschien heb je soms geen zin en hang je liever op de bank. Maar je weet dat als je eenmaal in de sportschool bent, het heerlijk is om je lichaam in beweging te zetten!

  Als je sport, dan maakt je lichaam allerlei stofjes aan waardoor jij je lekkerder gaat voelen. Met sporten verbeter je je bloedsomloop, je conditie, je stofwisseling en je humeur! Bovendien is het uitdagend om jezelf doelen te stellen. Je kunt werken met een trainingsschema of met jezelf afspreken hoe vaak je een bepaald onderdeel uitvoert. Zo daag je jezelf uit en ga je merken dat je steeds wat beter en sneller wordt. En dat geeft voldoening!

  You decide
  Ook is het leuk om nieuwe technieken te leren én nieuwe mensen te ontmoeten. Dit hoeft natuurlijk niet. Als jij het heerlijk vindt om gewoon lekker op jezelf te zijn tijdens het sporten, dan is dat natuurlijk ook helemaal goed. Jij deelt je me-time precies zo in als jij dat wilt, want op die manier bereik je de meeste ontspanning.

  Sunny
  Nu we het toch hebben over me time: je kunt jezelf ook belonen als je flink gesport hebt! Ga voor een fijne ontspanning en neem een zonnebankje. De warmte is bovendien goed voor je spierherstel na het sporten. Neem daarna een douche, dat kan zowel in de sportschool als thuis, en smeer je in met je allerlekkerste bodylotion. Een tevreden gevoel verzekerd!

  Get there together
  Ben je op zoek naar begeleiding? Dat kan! Werk aan je houding en je spierkracht en laat je daarbij begeleiden door een professionele coach van MaxiGym. Zo weet je precies of je goed bezig bent en heb je een stok achter de deur als je motivatie een keer wat minder is. En vergeet niet dat heerlijke voldane en trotse gevoel na een training: dit heb jij maar mooi even gedaan en dat neemt niemand je meer af!

  Waarom kies je voor MaxiGym?

  – nieuwste cardio- en fitnessapparatuur Technogym
  – professionele coaching en begeleiding
  – fijne en nette dames- en herenkleedkamers
  – zonnebank
  – gratis douches, WIFI en lockers
  – 7 dagen per week open
  – goede parkeergelegenheid
  – goed bereikbaar met het OV en gevestigd naast station Sassenheim
  – onbeperkte cardio en fitness

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply