Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goed idee: massage tijdens je zwangerschap
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Een nieuwe periode breek aan, waarin er allerlei veranderingen in je lichaam plaatsvinden. Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je te laten masseren. Op die manier kunnen zowel je lichaam als je geest tot rust komen.

  Voor jou als zwangere vrouw is het alleen al heerlijk om weer eens heerlijk een uurtje ­ontspannen op je buik te kunnen liggen, want masseuse Lucyna Guss van Samasta-­Massage maakt gebruik van een ‘prenatale tafel’: een tafel met uitsparingen ter hoogte van de buik en de borsten. Tijdens de massage gebruikt Lucyna heerlijke olie met lavendel of mandarijn. Door de ontspanning wordt het welzijn van de moeder verhoogd, waardoor ook het baby zich prettig voelt.
  Maar zwangerschapsmassage is niet alleen ­ontspannend. Het kan ook helpen om eventuele klachten te verlichten die kunnen zijn ontstaan door de hormonale veranderingen, zoals bekkenklachten en bandenpijn. Door de ontspanning is het mogelijk dat je klachten zelfs verdwijnen.
  Neem contact op met Lucyna om een afspraak te maken voor een intakegesprek, waarin je ook kunt aangeven of je klachten hebt, zodat Lucyna daar bij het masseren rekening mee kan houden.
  Je kunt een afspraak maken bij Samasta-Massage voor een zwangerschapsmassage vanaf 12 weken tot het eind van je zwangerschap.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply