Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goed idee: massage
  Rate this post

  De zwangerschap zorgt voor veel veranderingen in je lichaam. Er groeit niet alleen een kindje, ook je eigen lichaam verandert. Zo kun je last krijgen van verschillende klachten, zoals last van de schouders, onderrug of bekken. Ook de benen kunnen het zwaar te verduren krijgen. Ontspannen is zeer goed voor zwangere vrouwen. Nu is het ontspannen op je buik liggen een no-go als je (hoog)zwanger bent. Op de speciale massagebank voor zwangere vrouwen kan dit wel. De bank heeft uitsparingen voor de buik en borsten, waardoor je echt lekker kunt liggen.

  Tijdens de zwangerschapsmassage worden klachten verminderd en kom je even helemaal tot rust. Tijdens de massage komt het stofje endorfine vrij, dat voor de nodige ontspanning zorgt. Ontspanning en rust tijdens de zwangerschap zijn belangrijke factoren voor de ontwikkeling van het kind. Daarnaast stimuleert massage de doorbloeding, waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen naar het kindje gaan.
  De massage wordt gedaan met speciale, voor zwangere dames verwarmde massageolie. Ook de massageruimte is aangepast aan de zwangere vrouw. Het is een modern uitziende ruimte met een rustgevende sfeer, er wordt bijpassende muziek gedraaid en het ruikt er lekker. Alles om ervoor te zorgen dat het echt een cadeautje voor jezelf is. De salon is gelijkvloers, dus de dames hoeven geen zware beklimmingen te maken.

  Babymassage
  Met babymassage maak je bewust contact met je baby op een leuke en gezellige manier. Het is een moment voor jullie samen waarin jullie allebei ontspannen. Tijdens de babymassage leer je hoe je je baby moet masseren. ­Lichamelijk contact is erg belangrijk voor een pasgeboren baby. Babymassage bevordert de motoriek, de ademhaling en de spierontwikkeling. Het belangrijkste effect van babymassage is het versterken van de band tussen ouder en kind. Babymassage is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken.

  Mamamassage
  Een mamamassage kan je helpen weer lekker in je vel te komen. Na een zware bevalling is het heerlijk om je lichaam net even een stukje extra rust en ontspanning te geven. Door het optillen, dragen en voeden van je kindje, kun je behoorlijk last krijgen van je spieren en ook de gebroken nachten doen je gemoedstoestand geen goed. Daarom is een mamamassage welkome verwennerij om even helemaal tot rust te komen en te kunnen ontspannen. Een mamamassage zorgt ervoor dat je lichaam sneller herstelt. Uiteraard is deze massage te combineren met een beautybehandeling, zodat je helemaal stalend thuiskomt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply