Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goed in je vel met bootcamp!
  Rate this post

  Als vrouw ben je iedere dag bezig met 1001 dingen. Zorgen voor het gezin, het maken van carrière, ­onderhouden van sociale contacten. En dan wil je er ook nog eens netjes, verzorgd en slank uitzien. Staat bij jou je gezondheid ook onderaan de ­prioriteitenlijst?

  Zonder een goede gezondheid kan er geen carrière worden gemaakt of voor het gezin worden gezorgd. Charda van der Vliet is afslankcoach en haar expertise focust zich op het helpen en begeleiden van vrouwen naar een gezonde levensstijl. Ze wil het belang en besef bij vrouwen van een gezonde levensstijl terugbrengen. ‘Mijn droom en doel is dat iedere vrouw haar gezondheid op nummer 1 zet.’

  Unieke bootcamptraining
  Om vrouwen op deze manier te kunnen helpen heeft Charda Functioneel FIT opgezet. Functioneel FIT is een unieke bootcamptraining speciaal voor vrouwen. Bootcamp is een functionele outdoortraining in groepsverband. Door met het eigen lichaamsgewicht te trainen en met behulp van materialen wordt er zeer effectief gewerkt aan de algehele fitheid en conditie van het lichaam. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan krachttraining en buikspieroefeningen.
  ‘Functioneel FIT is zoveel meer dan een uurtje bootcampen’, vertelt Charda. ‘De vaste leden kijken iedere week weer uit naar het moment dat ze even de tijd voor zichzelf kunnen nemen. Op dat moment ben jij als vrouw het belangrijkste en zet jij jezelf en je gezondheid op nummer 1. Functioneel FIT is voor iedere vrouw geschikt. Ongeacht je niveau, sportervaring, leeftijd, conditie of gewicht. Wij richtten de bootcamptraining zo in dat de intensiteit zelf kan worden bepaald. Je kan het dus zo zwaar of licht maken als je zelf wilt.’

  Gratis proefles
  In Dordrecht is er de mogelijkheid om 4 keer in de week (maandag, woensdag, donderdag en zaterdag) onbeperkt mee te kunnen doen aan deze unieke manier van sporten. Vanaf 4 april breidt Functioneel FIT ook uit naar Zwijndrecht om nog meer vrouwen bewust te maken van een healthy lifestyle! Ben jij geïnteresseerd en wil je zelf ervaren of Functioneel FIT bij jou past? Dan kan je je aanmelden voor een gratis proefles via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply