Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Goed luisteren vinden wij heel belangrijk’
  Rate this post

  Naar de kapper gaan is voor elke persoon weer verschillend. Voor de een is het een uitje waar je elke zoveel weken weer naar uitkijkt, voor de ander is het noodzakelijk, en die wil vooral goed en snel geholpen worden. Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een fijn gevoel de zaak uitlopen, en blij zijn met je haar!

  Over de eigenares
  Shanna Knuttel, eigenares van Freewave Kappers: ‘In 2007 kwam ik als leerling bij Freewave Kappers werken. 10 jaar later kwam de vraag of ik de salon zou willen overnemen. Wat een enorm leuke kans om mijn eigen ideeën en ambities om te zetten in werkelijkheid! In juni 2018 werd ik de eigenaresse en vanaf dat moment ben ik de zaak steeds meer naar mijn hand gaan zetten. Mijn doel is onder andere om te blijven vernieuwen, uit te zoeken waar de consument behoefte aan heeft en dat om te zetten in de visie die bij mij en de salon past. Zo heb ik het assortiment van Freewave uitgebreid met nóg meer mooie merken zoals SEB MAN en Olaplex. Op dit moment werken wij met 5 haarstylisten en een leerling die wordt opgeleid in de salon. Wij zijn een team van verschillende types en leeftijden, met ieder zijn of haar kwaliteiten. Met veel trots kan ik zeggen dat wij er als team voor zorgen dat er een relaxte en ontspannen Freewave-sfeer hangt in de salon. We werken graag samen, worden blij van de prachtige merken in de salon, en houden van mooi haar maken. Kortom: we doen ons werk met veel plezier. En dat merk je!’

  Haal het beste uit je haar
  Shanna: ‘Wij houden van de nieuwste trends, maar we kijken niet alleen naar de trends. We kijken en luisteren vooral naar jou! Of je nou komt voor een complete metamorfose of voor een vertrouwde coupe: wij voelen ons betrokken bij alle klanten en nemen graag de tijd voor je. Goed luisteren vinden wij heel belangrijk, want pas als wij jouw wensen goed begrijpen, kunnen wij je een goed advies geven en ervoor zorgen dat jij blij de deur uit loopt. De basis van een goede coupe, een glanzende kleur en gezond uitziend haar is het gebruik van de juiste producten. We bespreken samen jouw wensen en kijken hoe die aansluiten op de behoeftes van je haar en/of je hoofdhuid. Daarna vertellen we je graag hoe je thuis het beste resultaat uit je haar kunt halen, zowel in verzorging als in styling. Want wat voor ons het allerbelangrijkste is, is dat jij iedere dag blij bent met je haar!’

  Volg de salon
  Shanna: ‘Vind je het leuk om ons te volgen om te zien wie we zijn en wat we doen? Sinds kort posten wij op Instagram mooie coupes en kleuren waar we trots op zijn! Ook kun je er informatie lezen over producten, bieden we je soms een kijkje in de salon en nemen we je op onze Story mee naar cursussen en shows.’

  Gezond uitziend haar met Olaplex
  Je weet waarschijnlijk al dat door chemische behandelingen, föhnen en andere warmte-tools je haar beschadigd raakt. Wat er precies beschadigd raakt, zijn onder andere de zwavelbruggen in je haar. Deze schade uit zich in zwak of dof haar, een snel teruglopende kleur, of gespleten of zelfs afgebroken haarpunten. Wist je dat Olaplex deze zwavelbruggen kan herstellen en je haar dus veel gezonder wordt? Door op gezond haar te kleuren, blijven kleuringen en toners vele malen langer in het haar en heb je er langer plezier van.
  De producten van Olaplex zijn genummerd.
  – No.1 zorgt ervoor dat de zwavelbruggen weer sterker verbonden worden.
  – No.2 is het ‘gips’ om die verbindingen heen.
  – No.3 gebruik je thuis, als onderhoudskuur. Zwavelbruggen raken namelijk iedere keer weer een beetje beschadigd door het föhnen of stijlen.

  Wil jij ervaren wat Olaplex voor jouw haar kan doen? Bij Freewave Kappers kun je gebruik maken van de kennismakingsactie:

  Laat de herstelbehandeling doen voor € 60 inclusief de Nr.3 voor thuis in plaats van € 67,50

  Tip voor verzorgd haar
  Wil je je haar beschermen en/of verzorgen? Kleur je je haar, is het pluizig en/of droog? Wanneer je de investering in een professionele shampoo én conditioner of masker te kostbaar vindt, geef dan net iets meer uit en schaf alleen een conditioner of een haarmasker (als je je haar niet zo vaak wast) aan. Hierin is het percentage van verzorgende ingrediënten veel hoger, en verzorg je jouw haar optimaal met maar één product. Daar word je zelf blij van, maar vooral wordt jouw haar er veel mooier van!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply