Rate this post
 • ‘Goed van start in onze tweede vestiging’
  Rate this post

  Studio 44 tattoos is intussen flink op dreef in de tweede, onlangs geopende studio aan de Dijkmansschans 76 in Zoetermeer. ‘De aanloop is verbazingwekkend groot, terwijl we niet eens in een stadscentrum zitten’, aldus Erwin de Werd. Het team is nu op volle sterkte en Studio44tattoos wil zich blijven onderscheiden door uitsluitend te werken met uitzonderlijk talent.

  Intussen is iedereen zich aan het ontwikkelen en is de verscheidenheid aan verschillende stijlen zich al aan het aftekenen. Goed nieuws dus voor toekomstige klanten die straks een ruime keus hebben in het kiezen van een ­tattoo-artiest.

  Eigenaar en artiest Erwin de Werd zet al sinds 2010, na een mooie carrière als illustrator, de meest uiteenlopende tattoos. Van realistische portretten tot fantasiestukken en van letters tot kleurrijke bloemen en dieren. Van een ankertje van 2 cm tot hele mythologische ‘sleeves’. Tony versterkt Studio 44 tattoos met zijn eigen specialismen, zoals prachtige strakke lijntattoos en teksten tot frivole bloemetjes.

  Tessa, Nicole, Bradley en Steven werken hard aan het omzetten van hun teken- en schildertalent tot het zetten van even zo mooie tattoos en zetten nu al mooie tattoos bij vrienden en kennissen. Ze kunnen niet wachten tot ze echt aan de slag mogen. Zodra het ‘oefenwerk’ ver boven gemiddeld is, zal dat ook het geval zijn.

  Hou de website en portfolio’s in de gaten voor de voortgang. Ook op Facebook zijn de ontwikkelingen te volgen.

  Talloze illustraties
  Eigenaar Erwin de Werd heeft 27 jaar ervaring in de kunstwereld als illustrator. Hij heeft in zijn carrière talloze illustraties gemaakt, waaronder ‘artist’s impressions’ (interieur- en exterieurschetsen van gebouwen) en boekillustraties. Zo is Erwin onder andere de geestelijk vader van Rick de Kikker, de mascotte van attractiepark Duinrell en is hij verantwoordelijk voor veel van het creatieve werk bij ­Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

  Privacy en sfeer
  Bestaande klanten van de studio zijn gewend aan privacy en een aangename sfeer. Ook in de nieuwe studio heerst dezelfde ongedwongen en prettige sfeer en zijn de werkplekken goed gescheiden. Ook is er een compleet afgescheiden ruimte in de studio.
  Net als in de eerste studio is het thema ‘Marvel en rock ’n roll’; een thema waarbij het team zich als een vis in het water voelt. Erwin gaat ervan uit dat dat dus ook voor veel bezoekers zal gelden.

  Graag nodigen wij je uit om de website eens te bekijken en ons te volgen op Facebook, en uiteraard op Instagram.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply