fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Goede cosmetische zorg, dicht bij huis

  Het team van Kliniek Voorne Putten NCPC is klaar voor de winter. Zo vlak voor de feestdagen merkt het team dat het drukker wordt met cliënten die een cosmetisch ingreep overwegen. Of het nu gaat om een ooglidcorrectie of een rimpelbehandeling: het team van Kliniek Voorne Putten staat voor je klaar. Ook mensen die aan het einde van het jaar nog een verzekerde ingreep willen ondergaan, weten de kliniek traditiegetrouw te vinden.

  In een welkome omgeving, waar je je geen patiënt maar klant voelt, vinden ‘state of the art’-behandelingen plaats. Iedereen binnen het team zorgt voor continue nascholing en verbetering van de dienstverlening. Het is niet voor niets dat klanten Kliniek Voorne Putten al jaren een rapportcijfer geven dat gemiddeld ruim boven de 9 ligt.

  Kliniek Voorne Putten gaat niet mee met hypes, maar loopt wel voorop als het gaat om de introductie van nieuwe en veilige technieken. Dit alles om klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Kliniek Voorne Putten is al jaren lid van Zelfstandige Klinieken Nederland en als zodanig ook gecertificeerd. Een veilige gedachte als het gaat om besef van kwaliteit.
  Ben je geïnteresseerd, bel dan voor een afspraak of stuur een e-mailbericht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply