Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goede cosmetische zorg, dicht bij huis
  Rate this post

  Het team van Kliniek Alphen NCPC is per 1 oktober verder uitgebreid met Lisette Hoekstra. Deze, in het Academisch Ziekenhuis van Maastricht opgeleide, plastisch chirurg vult de expertise van dr. Marjorie Braam en dr. John van der Werff perfect aan. In combinatie met Hannie Moerkerken, de zeer ervaren huidtherapeute, vormt dit een team dat alles aankan op het gebied van plastische en cosmetische chirurgie, huidverjonging, permanente ontharing en lifestyleadviezen.

  In een welkome omgeving, waar je je geen patiënt maar klant voelt, vinden state-of-the-art behandelingen plaats. Iedereen binnen het team zorgt voor continue nascholing en verbetering van de dienstverlening. Het is niet voor niets dat klanten Kliniek Alphen al jaren een rapportcijfer geven dat gemiddeld ruim boven de 9 ligt.

  Nieuwe en veilige technieken
  Kliniek Alphen gaat niet mee met hypes, maar loopt wel voorop als het gaat om introductie van nieuwe en veilige technieken. Dit alles om onze klanten maximaal van dienst te kunnen zijn. Kliniek Alphen is al jaren lid van Zelfstandige Klinieken Nederland en als zodanig ook gecertificeerd. Een veilige gedachte als het gaat om besef van kwaliteit.
  Ben je geïnteresseerd, bel dan voor een afspraak of stuur ons een e-mailbericht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply