Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goede huidverzorging hoort erbij
  Rate this post

  Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste hoort erbij, net als een bezoek aan de kapper en de tandarts. Je huid heeft namelijk professionele verzorging nodig. Je kunt om verschillende redenen naar de schoonheidsspecialiste gaan. Ben je bezig met een gezond en fit lichaam? Dan hoort daar zeker een goede huidverzorging en/of huidverbetering bij.

  Of je nu een tiener bent met acne, last hebt van overbeharing, of een wat rijpere, droge of gevoelige huid hebt: belangrijk is dat je huid in goede conditie is en blijft. Tevens is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste een moment van relaxen en even bijkomen van de dagelijkse sleur. Voor iedereen is er een passende gezichtsbehandeling! Een schoonheidsspecialist die is aangesloten bij ANBOS, is gediplomeerd en kan je adviseren over de manier waarop je het beste je huid verzorgt en welke producten hier goed bij passen.

  Gezichtsbehandelingen

  Een gezichtsbehandeling is een moment voor jezelf! Je huid krijgt een dieptereiniging, overtollige haartjes worden verwijderd, je krijgt een heerlijk ontspannende massage van gezicht en decolleté en tot slot een verzorgend masker. Je ziet er weer stralend en ontspannen uit! Bij de behandelingen worden de producten van Mineral Care en Jericho gebruikt, afgestemd om de huid te verbeteren en in een gezonde conditie te krijgen. De producten zijn afkomstig van nabij de Dode Zee, de grootste natuurlijke spa op aarde. Het water van de Dode Zee bevat 32% mineralen. Natuurlijke mineralen zoals magnesium, calcium, kalium, strontium, borium en ijzer stimuleren de celregeneratie en zijn essentieel voor een stralende en gezonde huid. Het zijn natuurlijke producten en geschikt voor ieder huidtype; zelfs voor de heel gevoelige huid. Je krijgt natuurlijk een passend huidverzorgingsadvies mee voor thuis.

  Luxe aromatherapie gezichtsbehandeling
  Dit is een complete gezichtsbehandeling, waarbij uit de natuur afkomstige aromatische oliën (bijvoorbeeld eucalyptus, cipres, lavendel, patchouli en ‘tea tree’) worden ingezet ter bevordering van de gezondheid van lichaam en geest. De therapeutische eigenschappen van aromatische oliën hebben invloed op het menselijk lichaam en de geest. De heerlijk geurende aromatische oliën kunnen worden ingezet bij onder andere stress, concentratieproblemen, vermoeidheid en diverse huidproblemen. Kortom: een heerlijk geurende wellnessbehandeling! Tip: ideaal bij vermoeidheid of een winterdip!

  Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk in mijn gezichtsbehandelingen. Ik neem geen telefoon aan of houd me met andere dingen bezig dan de cliënt op de stoel. Alles om een behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken!

  Make-up
  Voor make-uptips en -tricks sta ik met LOOKx of (net nieuw) Extenso Milano make-up voor je klaar! Extenso Milano make-up bestaat uit minerale kleuren, en natuur­lijke oliën geven de producten een luchtige en fluweel­zachte structuur. Met smaakvolle kleuren is er snel een tijdloze make-up aan te brengen in iedere stijl!

  Kijk voor meer behandelingen op de website of volg de Facebookpagina: Schoonheidsspecialiste in Didam Kitty Raben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply