Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat een goede prothese-BH voor u kan doen
  Rate this post

  Wanneer u niet goed in uw vel zit, is dat is vaak terug te zien aan uw houding, uitstraling en teint. Het is gemakkelijk gezegd, dat u dan beter voor uzelf moet zorgen. Maar hoe doet u dat?

  ‘Toen ik de diagnose ‘borstkanker’ kreeg, was mijn eerste gedachte ‘Dit ga ik winnen’. Maar om die gedachte in te vullen, is stap 2. Want de ziekenhuisbezoeken, de bestraling, chemo en uiteindelijke operatie hakten erin en ik voelde de energie wegstromen’, vertelt Mieke van Kooistra uit IJsselstein.

  Zelfvertrouwen
  ‘Na de borstbesparende operatie kwam ik gelukkig in contact met Mireille en haar team van KMI Mammacare in Nieuwegein. Want KMI doet veel meer dan alleen maar borstprotheses, prothese-BH’s en badkleding leveren. Ze namen alle tijd voor mij en mijn partner en adviseerden een deelprothese van Amoena. Ook lieten ze zien wat een goede prothese-BH betekent en dat ze ook sport-BH’s met een pocket voor mijn borstprothese hebben. Zo kan ik mijn fitness weer oppakken.’

  Praten
  De diagnose ‘borstkanker’ drukte als een blok op mijn schouders, maar ja, op een gegeven moment is je omgeving wel ‘uitgekletst’. Bij KMI Mammacare wezen ze me op Coach & Coffee, waar ik professioneel begeleid word in mijn verhaal. Ook zag ik dat KMI Mammacare met Massage bij Kanker is begonnen. Het geeft aan, dat KMI Mammacare verder denkt om de vermoeidheid en lusteloosheid bij kanker te lijf te gaan.Ik kan gelukkig zeggen, dat ik beter in mijn vel zit en hard op de weg terug ben. En KMI Mammacare die heeft er een trouwe klant bij.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply