Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Rate this post

    Wanneer je zwanger bent, wil je het beste voor jouw kind. Wie kan je daar beter op voorbereiden dan de verloskundige? Zij kan jou en je partner begeleiden in deze bijzondere periode.

    Wist je dat je vier weken voor je zwanger bent al moet starten met het slikken van foliumzuur? Dit helpt bij de ontwikkeling van je kindje. Daarnaast is de gezondheid van zowel vader als moeder belangrijk. Als beide ouders niet roken en een gezond gewicht hebben, al voor de zwangerschap, verbetert dit de uitkomst aanzienlijk. Wist je verder dat je bij een positieve zwangerschapstest al een afspraak kunt maken bij de verloskundige? De eerste afspraak wordt rond de acht weken ingepland. Verloskundigenpraktijk EVE bestaat uit een enthousiaste groep verloskundigen. Zij begeleiden gezonde zwangere vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Zwangere vrouwen hebben bij hen de keus om in het ziekenhuis of thuis te bevallen. EVE is een ­geïntegreerde verloskundigenpraktijk.
    Dit houdt in dat zij naast hun werkzaamheden binnen de praktijk ook samenwerken met gynaecologen in het ziekenhuis. De lijnen zijn kort en dat is voordelig voor jou. Moet jij ­doorverwezen worden naar een gynaecoloog? Dan begeleiden zij jou ook bij de medische ­bevalling in het ziekenhuis. Deze vorm van werken is uniek in Nederland. Het EVE-team is volop betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de verloskunde. De kracht van EVE is dat jij van hun team naar tevredenheid ervaring en expertise kunt verwachten.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply