Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goede voeding maakt het verschil
  Rate this post

  Het aanwennen van een nieuw en gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl is niet gemakkelijk en kost tijd. Of het nu om afvallen gaat, of met gezonde voeding weer meer energie krijgen: goede voeding maakt een wereld van verschil. Om tot een mooie balans te komen, zijn drie factoren ontzettend belangrijk en het een kan eigenlijk niet zonder het ander: pure, gezonde voeding, bewustzijn en beweging.

  Voed je lichaam met echte, pure voeding. Gooi pakjes en zakjes de deur uit en zorg voor meer smaak met kruiden in plaats van E-nummers en andere kunstmatige toevoegingen. Kies voor een tussendoortje waar je daadwerkelijk energie uit haalt en leer met welk ontbijt je de dag goed begint.
  Voel wat je lichaam nodig heeft. Leer je bewust te zijn van waarom je eet en wat je eet. Heb je echt honger of heb je trek? Eet je omdat je verdrietig bent of juist blij? Waarom heb je ineens zoveel zin in iets zoet of juist iets hartigs?
  Beweeg voldoende. Ga erop uit, ga wandelen, fietsen, hardlopen of werk een uurtje in de tuin. Zorg voor beweging en voel je goed!

  Leer hoe je kunt genieten van pure, onbewerkte voeding. Stop met tellen van calorieën en eet lekker. Weet waarom je eet en wat je eet.

  Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen gaan we kijken naar jouw leefsituatie en hoe een gezonde leefstijl zo in te passen is, dat je die wél volhoudt. Ik help je graag!
  Advies door een gewichtsconsulent wordt in veel gevallen gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er is geen verwijzing nodig van een huisarts.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply