Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goede voorbereiding op de komst van de kleine
  Rate this post

  Zwanger zijn is een bijzondere periode in het leven van een vrouw. Het is een overgang van het oude leven naar een nieuw leven; een overgangsperiode van 9 maanden. De deur naar het nieuwe leven gaat heel langzaam open en verandert veel in het lichaam en de geest van de vrouw.

  Met Kundalini Yoga voor de zwangerschap kun je bewuster van je lichaam en geest door de zwangerschap heengaan en je bewust voor­bereiden op de bevalling. Je maakt contact met het nieuwe leven in jou vanaf de eerste weken van je zwangerschap; een contact dat veel betekent voor jou en het kindje in jou.

  De fysieke focus van Kundalini Yoga voor de zwangerschap ligt op het sterker en draagbaarder maken van de bekkenbodem, het strekken van het lichaam, het helpen het lichaam te ontspannen en het ondersteunen van de goede houding van het lichaam, zodat het lichaam de groeiende baby beter kan dragen, en het verbeteren van de ademhaling.

  De mentale focus en de emotionele focus zijn gericht op het contact met je eigen innerlijke ruimte en het contact met je kind. Dit contact vormt een krachtige basis voor de mentale en emotionele stabiliteit en wordt opgebouwd door middel van stille meditaties en adem­halingsmeditaties.

  De lessen zijn toegankelijk voor vrouwen in alle fases van hun zwangerschap. Wij vinden het persoonlijke contact heel belangrijk en willen je graag steunen gedurende en na je zwangerschap. Dat doen wij in persoonlijke gesprekken en door de yoga-oefeningen aan te passen aan je situatie en je behoeften.

  We geven ook lessen Yin yoga, Vinyasa Flow yoga, Kundalini yoga, meditatie en Pilates.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply