Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Goede voornemens? Hou ze nu wél vol!
  Rate this post

  Jaarlijks starten veel mensen het nieuwe jaar met goede voornemens: afvallen, meer bewegen, gezonder eten en meer tijd voor jezelf nemen. Helaas lukt het velen niet deze voornemens langer dan enkele weken vol te houden en vallen zij al snel weer terug in de oude gewoonten. 
Waarom? Het veranderen van je lifestyle is erg complex. 


  Een blijvende verandering vraagt om een persoonlijke benadering. Iedereen is uniek en heeft andere behoeften, voorkeuren en medische achtergronden. Een standaard­aanpak bestaat dan ook niet. Personal training bij Personal Fit Club is volledig aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden.
  In januari opende Personal Fit Club, na succesvol vele klanten te hebben begeleid in Voorburg en Zoetermeer, haar derde personal training-studio in Scheveningen
  Haven / Statenkwartier. Met de hulp van een personal trainer van Personal Fit Club lukt het jou om in 2015 wél jouw goede voornemens te behalen en behouden!
  Ga net als Inge (lees haar ervaring hiernaast) en vele andere tevreden klanten van Personal Fit Club voor blijvend resultaat door een verandering van je lifestyle.

  Opening door stertrainer Carlos Lens
  Nadat de personal trainers van Personal Fit Club in Voorburg en Zoetermeer succesvol vele klanten hebben begeleid naar hun doelstelling, is nu de derde locatie geopend in Den Haag. De feestelijke opening werd verricht door Nederlands bekendste personal trainer: Carlos Lens.
  Personal Fit Club Den Haag is een aanwinst voor de omgeving Scheveningen / Statenkwartier. Je wordt altijd door een gediplomeerde en ervaren personal trainer persoonlijk begeleid om de gewenste doelstelling te behalen. In de privé­studio’s train je één op één met je eigen gespecialiseerde begeleider. Elke training is aangepast aan jouw individuele niveau, wensen en mogelijkheden.

  Voordelen personal training bij Personal Fit Club:
  – Jouw eigen ervaren en gecertificeerde personal trainer die gespecialiseerd is op het gebied van jouw doelstellingen, mogelijkheden en wensen.
  – Blijvend afvallen, verbeterde fitheid en gezondheid.
  – Persoonlijk advies op het gebied van training, voeding en leefstijl.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply