Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Goede voornemens? Hou ze nu wél vol!

  Jaarlijks starten vele mensen het nieuwe jaar met goede voornemens: afvallen, meer bewegen, gezonder eten en meer tijd voor jezelf nemen. Helaas lukt het velen niet deze voornemens langer dan enkele weken vol te houden en vallen zij al snel weer terug in de oude gewoonten. 
Waarom? Het veranderen van je ‘lifestyle’ is erg complex. 


  Een blijvende verandering vraagt om een persoonlijke benadering. Iedereen is uniek en heeft andere behoeften, voorkeuren en medische achtergronden. Een standaard aanpak bestaat dan ook niet. Personal training bij Personal Fit Club is volledig aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Met de hulp van een personal trainer van Personal Fit Club lukt het je om in 2015 wél jouw goede voornemens te behalen en behouden!
 Ga net als Inge (lees haar ervaring hiernaast) en vele andere tevreden klanten van Personal Fit Club voor blijvend resultaat door een verandering van je lifestyle.

  Personal Fit Club
  De Personal Fit Club is hét bedrijf dat zich exclusief richt op personal training. Wij onderscheiden ons van de reguliere sportschool die personal training ‘erbij doet’. Personal training bij de Personal Fit Club is namelijk privé, uitdagend en afwisselend zonder dat je opgaat in de massa van de sportschool. Onze begeleiding is van het hoogste niveau!

  Personal Training
  Een standaard aanpak bestaat niet. Ieder mens en dus ieder programma is uniek. Jouw trainer zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma, dat hij samen met jou doorloopt. Personal trainers van de Personal Fit Club hebben de kennis, ervaring en opleiding om echte resultaten en daarmee jouw doelstellingen te behalen: afvallen, revalideren, ontstressen, sterker worden… Noem maar op! Je personal trainer is jouw stok achter de deur. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken!
  Als specialist op het gebied van personal training in Voorburg, Zoetermeer en Den Haag helpen wij je graag met het behalen van jouw doelstellingen.
  Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan je gratis proefsessie.

  Voordelen personal training bij Personal Fit Club:
  – Jouw eigen ervaren en gecertificeerde personal trainer die
  – Je eigen ervaren en gecertificeerde personal trainer die gespecialiseerd is op het gebied van jouw doelstellingen, mogelijkheden en wensen.
  – Blijvend afvallen, verbeterde fitness en gezondheid.
  – Persoonlijk advies op het gebied van training, voeding en leefstijl.
  – Effectieve en uitdagende trainingen.
  – Op tijden die jou uitkomen.
  – Plezierig bewegen en persoonlijk contact.
  – In onze exclusieve studio, in de buitenlucht of bij je thuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply