Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Good clothes open all doors

  Ik ben een spontane jongedame en sta positief in het leven. Ik bedenk graag nieuwe ideeën. Graag neem ik je mee wat ik weet over styling en kleur. Hoe ben ik imagostyliste geworden? Vóór mijn dertigste was ik nog helemaal niet bezig met styling. Ik heb meerdere jaren gewerkt als receptioniste. Op een gegeven moment wilde ik wat anders gaan doen en kwam op het idee om een cursus imagostyling te gaan volgen. Daar kwam ik erachter dat ik het leuk vind om visueel te maken wat kleding met je doet. Ik ontdekte mijn passie en gevoel voor kleur en stijl. Om me beter te leren kennen, heb ik een fotoshoot gedaan. De verschillende stijlen van mij zijn sportief, romantisch en chic.

  Waarom imagostyling? Ik wil graag mensen bewust maken van hun kledingkeuze en hun eigen stijl laten ontdekken. Ik denk dat er behoefte is bij mensen om te weten hoe ze zich leuk kunnen kleden.

  In de kledingwinkels ligt de nadruk op de verkoop. Demeeste kledingwinkels hebben niet de kennis over kleurgebruik en styling. Ik wil graag de klant op de eerste plaats zetten, door persoonlijke aandacht en een professioneel advies.
  Met kleding vertel je een verhaal. De kleuren, stoffen, schoenen, stijl, accessoires enzovoort: het zijn allemaal aspecten die jou als persoon zichtbaar maken. Ik zal jou een goed gevoel geven rond wie je bent door stylingadvies te geven, waardoor je jezelf beter zult presenteren.

  Imago
  Hoe ziet de buitenwereld jou? Er is een discrepantie als het innerlijk niet matcht met het uiterlijk. Het is een zelfbewustwordingsproces.

  Waarom kiezen voor Smart Styling?
  – persoonlijke aandacht en professioneel advies
  – passie en enthousiasme voor mijn vak
  – mensenkennis, creatief met kleding combineren
  – verrassend
  – oog voor detail

  Met de juiste kleding, stoffen, kleuren en accessoires kun je de mooiste kant van jezelf laten zien. Smart Styling helpt je graag met jouw gewenste imago! Bel of mail me.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply